Engelliler tekerlekli sandalyelerine kavuştu

Engelliler tekerlekli sandalyelerine kavuştu

Engelliler tekerlekli sandalyelerine kavuştu
Engelliler tekerlekli sandalyelerine kavuştu

Hem çevreye katkı sağlamak hem de engellilere destek vermek için Ataşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor” kampanyası meyvelerini vermeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Ataşehir Belediyesi ve Atalar Lions Kulübü tarafından yapılan “Kapaklar Dönüşüyor Engelliye Ulaşıyor” konulu panel ve 1. etap tekerlekli sandalye dağıtımı Metin Sabancı Spastik Çocuklar ve Gençler Eğitim Öğretim Rehabilitasyon Merkezi’nde yapıldı.
 
Sunuculuğunu sanatçı Tuna Egemen’in, açılış konuşmalarını Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Nuhoğlu ve Atalar Lions Kulüp Başkanı Esranur Narin’in yaptığı panelde Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal kapak toplama kampanyası hakkında bilgi verdi.
 
Panelde; S.O.S Çevre Gönüllüleri Başkanı ve İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreteri Türksen Başer Kafaoğlu, “Geri Dönüşüm ile neler yapılabilir?” konulu bölümde, Dünya Engelli 11 Metre Tüpsüz Dalış (skin dive) Rekortmeni Berna Belgin, “Engelliye Nasıl Destek Olunabilir?” konulu bölümde konuşmacı olarak katıldılar. Panel sonunda ise engellilere tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER