Maltepe’de engelliler “Söz Bizde” dedi

Maltepe’de engelliler “Söz Bizde” dedi

Maltepe’de engelliler  “Söz Bizde” dedi
Maltepe’de engelliler  “Söz Bizde” dedi

 
Maltepe Belediyesi Meclis Salonunda toplanan engelliler seslerini yöneticilere duyurmak için ‘’Söz Bizde‘’ dedi. Maltepe Kent konseyinin düzenlediği  toplantıda  Belediyenin engellilere yönelik çalışmalarının sürdürülmesi istendi.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Candaş, engelli masası, engelli, minibüsü  ve taksisi  için Belediye Başkanına teşekkür etti. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin bir süre engellilerin sorunlarını dinledi ve kürsüye gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçede Maltepe Üniversitesi Hastanesinin bulunduğu sokağı engelli dostu haline getireceklerini belirten Belediye Başkanı Zengin,

 ‘’Maltepe’de engelliler için devreye soktuğumuz ve yapacağımız projelerle tüm Türkiye’ye örnek olacağız. Altın Kart uygulamamızı daha da  yaygınlaştırıp çeşitlendireceğiz.  Bahadır Erdoğdu Engelliler Merkezini  bütün eksikliklerini gidererek açıyoruz. Hedefimiz orada yalnızca eğitim verilmesi değil aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın akşamları kalabilecekleri bir mekan yaratmak.

 Ben arkadaşlarımın ‘Engelsiz Dünya Engelsiz Maltepe’ yaratma çalışmalarından gurur duyuyorum. Bu ilçeyi hep beraber  herkes için daha yaşanabilir bir hale getireceğiz ‘’ dedi. Konuşmasının ardından engelli vatandaşlarla teker teker de ilgilenen Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yaz kampı ve akülü araç taleplerinin hızla karşılanacağını söyledi.   



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER