Emekevler'de Yıkım Kararı

Ataşehir Belediyesi'nin, yürütülen Emekevler Projesi kapsamında kalan bölgedeki evler için aldığı yıkım kararını uygulayacağı bildirildi.

Emekevler'de Yıkım Kararı

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, Emekevler projesinde boşaltılamayan evler için daha önce yıkım kararı almıştı. Alınan yıkım kararı daha önce İstanbul valiliği tarafından durdurulmuştu.

Alınan bilgiye göre; Ataşehir Belediyesi, Emekevler Projesi kapsamında boşaltılamayan evler için çıkartılan yıkım kararını uygulama kararı aldı. Yıkım kararını duyan mahalle sakinlerinin yıkıma direneceği öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi’nin Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Emekevler kesiminde başlattığı Emekevler Projesi'ni gerçekleştirme kararlılığı sürüyor.

Belediye ekipleri, Emekevler Projesi'nin uygulanacağı alanda kalan hak sahiplerinin boşaltmadığı 350 gecekondu için yıkım kararını uygulayacağı bilgisi alındı.

Uygulamayı yapacak olan yıkım ekiplerinin direnişle karşılaşması ihtimaline karşı emniyetten güvenlik önlemleri alması istendiği, evlerini boşaltmayan mahallelilerin yıkıma karşı gelecekleri öğrenildi

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109