Ataşehir’de Cumhuriyet Kutlamaları başladı

Ataşehir’de Cumhuriyet Kutlamaları başladı

Ataşehir’de Cumhuriyet Kutlamaları başladı
Ataşehir’de Cumhuriyet Kutlamaları başladı

 Ataşehir’deki resmi kutlamalar 28 Ekim günü saat 13.00’da Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı. Atatürk Bulvarı’nda bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen resmi törende Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Garnizon adına Kıdemli Albay Adem Dağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ile sivil toplum örgütleri ve Ataşehirliler katıldı.

Çelenk koyma töreninden sonra Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu.
 
Tüm işyerlerine Atatük posteri ve bayrak dağıtıldı…
 
Ataşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçedeki tüm işyerlerine Atatürk posteri ve bayrak dağıttı. Ataşehir’in her mahallesindeki esnaf belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından tek tek ziyaret edilerek Cumhuriyet Bayramları kutlandı ve Atatürk posteri ile Türk bayrağı hediye edildi
 
 Ataşehirli miniklerden başkana bayram kurabiyesi…

 Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Neşe Erberk Ataşehir Anaokulu öğrencileri tarafından ziyaret edilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye minikler kendi hazırladıkları bayram kurabiyesini hediye ettiler. Başkan İlgezdi’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

Başkan İlgezdi ile sohbet edip, Atatürk ve Cumhuriyet şiirleri okudular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER