ATAŞEHİR KENT KONSEYİN'NİN YENİ BAŞKANI TURAN DOLU

Ataşehir Kent Konseyi 13. Genel kurulunda Turan Dolu başkan seçildi.

ATAŞEHİR KENT KONSEYİN'NİN YENİ BAŞKANI TURAN DOLU
 ATAŞEHİR KENT KONSEYİN'NİN YENİ BAŞKANI TURAN DOLU
Ataşehir Kent Konseyi 13. Genel kurulunda  Turan Dolu  başkan seçildi.

Ataşehir Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi Salonunda yapılan genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan seçimi yapıldı. divan başkanlığına Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, divan üyeliklerine Tamer Semerci Katip üyeliğine Berrin Berlin Suna seçildiler.

Yıllık faaliyet roporu hakkında genel kurula bilgi veren kent Konseyi Başkanı Av. Şerife Özdemir ; “ Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Battal İlgezdi’ye, belediye başkan yardımcılarına, müdürlerimize şahsım ve yürütme kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Ataşehir Kent Konseyi’nin başkanı ve yönetim kurulunun seçimine geçildi. Konsey başkanlığı için tek aday gösterilen Turan Dolu ve kent konseyi Yürütme Kurulu asil ve yedek üyelikleri  içinde blok liste oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Seçim sonunda başkan seçilen Turan Dolu yaptığı teşekkür konuşmasında; Öncelikle bu güne dek desteğini bizden esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi olmak üzere belediyemizin tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde, desteklerini esirgemeyen muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, gönüllü çalışanlarımıza ve bizlerin her çalışmasında destek olan yerel basınımızın değerli temsilci ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bütün çalışmalarımız irili ufaklı birçok emeğin üst üste konulmasıyla, kolektif bir emekle gerçekleşti. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Bundan sora da aynı desteğin devam edeceğini biliyorum” diye konuştu.


ATAŞEHİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU ASİL ÜYELER


Orhan Çerkez


Hüseyin Turgut


İbrahim Duman


Songül Ercan Tulunay


Ercan Ersin


Kurtuluş Özaydın


Nil Özaydın


Hatun Yıldız


Hasan Hüseyin Şahin


Naci Gültekin
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER