MEZUNİYET, DÜĞÜN, DAVET… GÜZEL OLMAK İÇİN SEBEP ÇOK

Düğün, mezuniyet, davet… Hem cildiniz, hem de vücudunuz için bakım gerektiren bu özel günlerde Esstanbul Güzellik Merkezi’nin mucizevi uygulamaları ile yaza da güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

MEZUNİYET, DÜĞÜN, DAVET… GÜZEL OLMAK İÇİN SEBEP ÇOK
 MEZUNİYET, DÜĞÜN, DAVETGÜZEL OLMAK İÇİN SEBEP ÇOK

Düğün, mezuniyet, davet… Hem cildiniz, hem de vücudunuz için bakım gerektiren bu özel günlerde Esstanbul Güzellik Merkezi’nin mucizevi uygulamaları ile yaza da güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Ramazanın bitmesi ile başlayan düğünler, Haziran ayı içindeki mezuniyetler, ardı ardına gelen davetler ile bu yazın hızlı gececiğini düşünüyorsanız; kendinize yatırım yapmayı unutmamalısınız.
Hem cilt bakımı hem de vücut bakımı ve incelme – sıkılaşma – selülit bakımları ile zinde olurken gecenin yıldızı da siz olabilirsiniz.


Mezuniyet, düğün, davet, bayram, tatil derken bu yaz oldukça hızlı geçecek gibi görünüyor. Hem kışın rehaveti ve fazla kiloların atılması hem de yaza hazırlık için yapılacak işlemleri aslında ileriye yatırım gibi de görmelisiniz.

Esstanbul Güzellik Merkezi’nde, her türlü ihtiyacınızı karşılayacak modern uygulamalara ve eğitimli uzman kadrosunun sihirli ellerine kendinizi güvenle emanet edebilir, güzelliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Cildin parlaması ve daha taze görünmesi için uygulanan HydraFacial cilt bakım uygulamasının, ilk seanstan itibaren farkını hissedeceksiniz. 4 seans sonunda yenilenmiş ve tazelenmiş cildinizle ışık saçarken; bronz teninizin veya yaptığınız makyajın ne kadar güzel olduğunu çevrenizin size söylediğini göreceksiniz.

İncelme, sıkılaşma ve selülit tedavileri için uygulanan yöntemler, son teknoloji cihazlar sayesinde hızlı ve başarılı sonuçları ile yüzünüzü güldürecek. Uzmanların yaptığı ücretsiz muayene sonucunda, sizi mutsuz eden görüntünüz için kalıcı bir uygulama planlandıktan sonra, kısa zamanda istediğiniz görünüme ağrısız ve acısız bir şekilde kavuşabileceksiniz.

Sağlık uygulamalarında dünyaca ödüllü bakım cihazları bulunan Esstanbul Güzellik Mekezi’nde; AWT, Cool Shape, LPG, Lenf Drenaj, Radyo Frekans, Lipo Star, Zerona, Power Shape, Cryo Cabin, Skintyte, kollajen yatağı gibi uygulamalarla sağlık, zindelik ve güzelliğinize devam edebileceksiniz.  

9 senedir pek çok kadına dokunan, güzelliğinin açığa çıkmasına destek olan Esstanbul Güzellik Merkezi; başarılı uygulamaları ve son teknoloji yardımcı bakım cihazları ile tüm Türkiye’den gelen kadınların vazgeçilmez bakım merkezi olmayı başardı.

Konusunda uzman, eğitimli kadrosu ve Estetik – Plastik Cerrah Dr. Osman Şenel’n gözetimi altındaki Esstanbul Güzellik Merkezi, bakımına düşkün her yaştan kadının rutinine giren güzellik merkezi olması ile tanınıyor.

Uygulamalarla ilgili detaylı bilgi ve ücretsiz muayene için
Esstanbul Güzellik Merkezi 0216.464 00 01 - 02  
www.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER