ABDULLAH DER, MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatı doğrultusunda Ataşehir’deki siyasi parti ziyaretlerine başlayan Başkan yardımcısı Abdullah Der, MHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

ABDULLAH DER, MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
 ABDULLAH DER, MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ


 Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatı doğrultusunda Ataşehir’deki siyasi parti ziyaretlerine başlayan Başkan yardımcısı Abdullah Der,  MHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.


15 Temmuz darbesinden sonra ülkenin içinde bulunduğu durumu görüşmek, birlikte neler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunmak amacıyla, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatı doğrultusunda Ataşehir’deki siyasi parti ziyaretlerine başlayan Başkan yardımcısı Abdullah Der, ilk olarak MHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal ile Ataşehir Belediye Meclisi Üyeleri Ekrem Köse ve Birkan Birol Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonunda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel basına açıklamada bulundular.


İlk açıklamayı yapan MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel; “ Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der’in yaptığı bu ziyarette ülkemizin şu andaki durumu konusunda bir değerlendirme yaptık. Değerlememizde ülkemizin bu geçen süreçteki konularda hep birlikte MHP, CHP ve AKP olarak memleketimize sahip çıkma konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bu görüşmede Sayın Belediye Başkan Yardımcımızın,  her zaman istişarede bulunarak düşüncelerimizi ayrı siyasi partiler olsak da, memleket konularında birlikte hareket etme konusunda görüş birliğine vardık. Biz Ülkücü Hareket olarak yapmış olduğu bu ziyaretinden ve ayrıca verdiği bilgilerden dolayı Belediye Başkan yardımcımız Abdullah Der’e teşekkür ederiz” dedi.


Ataşehir Belediye Başkanı Abdullah Der ziyaretlerinin siyasi olmadığını söyleyerek; “ Biz yerel yöneticiler olarak Belediye Başkanım Battal İlgezdi’nin talimatı doğrultusunda siyasi partilerimizi ziyaret ederek, önümüzdeki süreçte ülkemizin birliği ve bütünlüğü doğrultusunda nasıl bir yol izleriz, kendilerine nasıl katkı sağlarız, , bize düşen bir görev varsa bu görevi nasıl yerine getiririz düşüncesiyle ilçe başkanımız ve yöneticileriyle istişarede bulunduk. Önümüzdeki günlerde partilerin aldığı miting kararları var. Belediye olarak bu mitingler için ne yapabiliriz, onları konuştuk. Ülkemizin durumu ortada. Her zaman darbeye karşı olduğumuzu ifade ettik. Bunun örneklerini de bu süreçte gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz. Ataşehir’de bulunan siyasi partiler ve yerel yöneticiler olarak önümüzdeki süreçte bir arada olup ülkemizin birlik ve bütünlüğü için el ele verip, neler yapabiliriz mücadelesini vermemiz lazım. Bu günkü ziyaretimiz de bu amaçlıydı. Ben, bizleri kabul ettiği için ilçe başkanım ve yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz barış ve kardeşlik içinde oluşacak birlikteliğimiz önce Ataşehir’e, İstanbul’a sonrasında da ülkemize iyi bir mesaj olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER