Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Demokrasi Nöbetinde

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulundu.

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Demokrasi Nöbetinde
 Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Demokrasi Nöbetinde

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde  nöbet tutan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulundu.

15 Temmuz’da FETÖ’cü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından tutulmaya başlanan ‘Demokrasi Nöbeti’nde aralıksız 19 gün geride kaldı. 19. Günde de Nöbete devam eden Sultanbeyli Erzurumlular Derneği, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde 19. Gün dede nöbet tutan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulundu.


Nöbet tutan vatandaşlara il günden beri hizmet eden  Sultanbeyli Erzurumlular Derneği ve Gençlik kollarına bu hizmetlerinden dolayı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin teşekkür etti.
İlk günden beri demokrasi nöbetine devam eden Sultanbeyli Erzurumlular Derneği ve Gençlik kolları adına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezer; ‘’15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı tüm Türkiye tek yürek olduk. Birlik ve beraberliğimize kasteden alçaklara dur dedik. Vatan için canını bile hiçe sayan halkımızın öncülüğünde ve emniyet güçlerimizin desteğiyle demokrasimize bir kez daha sahip çıktık.
Milli İradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Gün birlik günüdür. Demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, halkımıza kararlılığı ile cesaret veren Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımız ile hükümetimize, darbe girişimine destek vermeyen ve karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, polisimize ve güvenlik güçlerimize, darbeye kalkışanlara bir ağızdan karşı çıkan parti liderleri ile STK’larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın darbe karşıtı tutumuna, darbe girişimine kahramanca karşılık veren halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.


Günlerdir sürdürdüğümüz demokrasi nöbetimizi taçlandırmak için 7 Ağustos Pazar günü Yenikapıda yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler mitingine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum gün birlik olma günüdür’ ’dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109