YUFKA Dürüm, ANADOLU YAKASI, BATI ATAŞEHİR'DE

YUFKA Dürüm Lezzeti Nişantaşı’ndan sonra, Batı Ataşehir Şubesinde sevenleriyle buluştu.

YUFKA Dürüm, ANADOLU YAKASI, BATI ATAŞEHİR'DE
Nişantaşı’nın gözde mekânlarından meşhur YUFKA Dürüm, Anadolu Yakasında Batı Ataşehir  /Ağaoğlu Andromeda Residence’da sağlıklı ve nefis bir ziyafet için sizleri bekliyor.

Alışılan fast food yemeklerin aksine, ev yemeği sağlığında ve hafifliğinde pişirilmiş, damakların coşkuyla kucakladığı  YUFKA Dürüm,  etli, tavuklu mantarlı, dönerli çeşitlerinin yanında light ve vejetaryen seçenekler de sunuyor. Oldukça şık mekânının yanı sıra, ev ve iş yerlerine de hızlı servisi ile kalitesini ve lezzetini taşıyor.



Yufka menüde standart dürümlerin yanı sıra, sebzeli döner, ev mantısı, yufkaburger gibi alternatif lezzetler de var. Yufka dürümlerin lezzeti ve kalitesi, hijyeni gözlerinizin önünde hazırlanırken ortaya çıkan renk cümbüşünden bile belli oluyor.

Parmaklarınızı yemeye başlamadan önce, tezgâha yanaşıp bu hazırlanma seremonisini mutlaka seyredin!
LİG TV maç yayınları ile ailenizle birlikte dev ekranda maç izleme keyfi yaşayabileceğiniz lezzetli adres YUFKA Dürüm, Batı Ataşehir’de oldukça şık mekân sunmanın yanı sıra, ev ve iş yerlerine hızlı servisin, kalitesini ve lezzetini de taşıyor.

Lezzet tutkunlarının uğrak noktası YUFKA Dürüm, Anadolu yakasındaki yeni mekânında haftanın her günü 09.00 - 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.


www.yufkanisantasi.com
YUFKA (Batı Ataşehir )
Tel- 0216 688 58 58
YUFKA DÜRÜM ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER