Vahap Yartaş'tan Çavundur'a Yatırım Hamlesi

Çavundur Belediyesi ile iş adamı Vahap Yartaş’ın Çavundur bölgesinde büyük bir tesise imza atacağı, Gerçekleştirilecek çalışma sonrasında Çavundur’a 5 yıldızlı bir otel yapılacağını, Gerçekleştirilecek projesini Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'a sundu

Vahap Yartaş'tan Çavundur'a Yatırım Hamlesi

 “Çavundur Belediyesi ve iş adamı Vahap Yartaş’la beraber Çavundura  500 yataklı  5. Yıldızlı otel olmak üzere çok kompleksli bir tesis yapması planlanıyor.

Yaklaşık 30 milyon dolarlık bir yatırım söz konusu. Yapılacak tesis bölgeye büyük hareketlilik getirecek.  Çünkü içinde spor salonları, bin 500 kişilik kongre merkezi, sinema salonu, alış veriş alanları, yapay şelale, engelli bakım merkezi vb. çalışma alanları olacak. Bu yatırım geldiğinde bölgenin gelişmesi ve kalkınması gerçekleşecek, bölgemiz kaplıca turizm cenneti haline gelecektir. Kısaca bu kompleks Çavundurumuz ve Çankırımız için ciddi bir yatırım olacaktır” dedi.

Çavundur'da gerçekleştireceğimiz yatırım için Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'a  Projeler ile ilgili sunum yapan Vahap Yartaş, Çavundur Belediyesi tarafından işletilen tesislerin yenilenerek gerçekleştirilecek yatırım projesi ile alakalı örnek projeyi tanıttı. Projeyi Çok beğendiğini ve beklentilerinin çok üzerinde bir tesis olacağını belirten Sayın Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı  teşekkür etti.



Görüşme sırasında  toplantıya eşlik eden Sayın Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e ve Çavundur Belediye Başkanı Sayın Bayram Yukarıdere'ye ayrıca teşekkür etti.

ÇANKIRI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA


ÇAVUNDUR KAPLICALARI'NIN FOTLARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER