Başkan Battal İLGEZDİ 3. Yılında Ataşehir’i Basına Anlattı

3. Yaşını basınla birlikte kahvaltılı toplantıda kutlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi belediyenin 3 yıllık çalışmalarını ve önümüzdeki 2 yılın planlanan çalışmalarını anlattı.

Başkan Battal İLGEZDİ 3. Yılında Ataşehir’i Basına Anlattı


Recep KENAN / Ataşehirweb

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi birlikte kutladığı 3. yılında Ataşehir’i basına anlattı.

Ataşehir Belediyesinin 3. Yaşını basınla birlikte kahvaltılı toplantıda kutlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi belediyenin 3 yıllık çalışmalarını ve önümüzdeki 2 yılın planlanan çalışmalarını anlattı.


FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Yerel ve ulusal basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Ataşehir Finans Merkezi Ataşehir için çok önemli proje diyen Başkan İlgezdi sözlerine şöyle devam etti; “600 bin metrekare alanda 24 saat yaşam olacak Ataşehir Finans Merkezi çalışmaları 6. Ayda başlıyor. Ataşehir’e büyük bir katkısı olacak bu projeye katkılarından dolayı Başbakan Erdoğan ve Çevre ve şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar'a teşekkür ediyorum.

İstanbul’da beklenen depreme karşı, Ataşehir’de Yerinde Kentsel Dönüşüm çalışması olarak, hak sahiplerini mağdur etmeden Emekevler Projesine yakında başlıyoruz.

Yeni kurulan 9 ilçeden 8’inin imar planlarını onaylayan Büyükşehir Belediyemiz sadece Ataşehir’in imarını onaylamadı ve onaylamamakta ısrar ediyor.

Ataşehir’in imar sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 1/5000 planlarımızı onaylaması ile çözülecektir.

Binasız, personelsiz başladığımız belediye çalışmalarında 3 ayda temel belediye hzmetleri vermeye başladık.


3 yılda 3500 vatandaşımıza tapularını verdik. Soysal, kültürel tesis ve hizmetle birlikte 300 bin metrekare yeşil alanı hizmete açtık.  Bunları Deniz Gezmiş, Nazım Hikmet, Özgürlük ve Erguvan Park olarak sayabiliriz.


Ataşehir Belediye spor Futbol takımızla kadınlar 1. Futbol Liginde şampiyon olduk. Çeşitli tiyatro, sinema ve konserler içeren kültürel etkinlikler düzenledik.

Örnek mahallesi ve Küçükbakkalköy’de kültür merkezleri ile Nikah Sarayının açılışını yıl sonuna kadar yapacağız”


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2012, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER