ABDULLAH DER; “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Yeniden Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı seçilen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

ABDULLAH DER; “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
 ABDULLAH DER; “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Yeniden Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı seçilen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der,  hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
TFF Kadınlar 1.Liginde şampiyonluğa oynayan Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Der, 6 puanlarının silinmesi, yeni transferler ve spor tesisleri ile ilgili için şu açıklamayı yaptı.


“İTİRAZLARIMIZI YAPTIK SÜREÇ DEVAM EDİYOR”

Der; “ Genç takımımızın lisanslarını iki gün gecikmeli verdiğimiz halde federasyon lisansları onaylayarak bize verdi. Bizim teknik heyet bir hata yapmıştı. Aynı zamanda federasyonda hata işlemiş oldu.  Daha sonrasında özelliklede Kadın Futbolunda mücadele eden kulüpler nedeni ne ise çekememezlik mi? Bir güçlü rakibi eksiltmek mi? Bilemiyorum ama gidip federasyona şikâyet etmişler. Bu şikâyet üzerine lisanslarımız federasyon tarafından iptal edilmişti. Bu verilen ceza geçen yıl içindi.  Federasyondan bize; siz ikinci sıradasınız ama bu gecikmeden dolayı aldığınız ceza nedeniyle 4’üncü sıraya düşeceksiniz dediler. Bizde yaptığımız hatadan dolayı ceza alacağımızı bekliyorduk ve kabullendik. Fakat beklediğimiz gibi olmadı. Bu yıl oynadığımız maçlardan kazandığımız puanlarımızda 6 puanı sildiler. Bizde gerekli itirazlarımızı yaptık ve süreç devam ediyor. Olumlu veya olumsuz herhangi bir cevap şuana kadar gelmedi. Umudumuzu da yitirmiş değiliz” dedi.


“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyleyen Der: “ Takımda ciddi değişiklikler yaptık. Alt sıralardaydık şu an 3’üncü sıradayız. İddialıyız ve hedefimiz şampiyonluk.  Bizim tek eksikliğimiz sakatlanan futbolcularımızdır. Sakatlıklardan dolayı hem kalede hem de orta saha ve gol yollarında belli sıkıntılar yaşıyorduk. Kaleye ve orta sahaya yaptığımız transferlerle şu an iyi durumdayız. Bunların birçoğu zaten bizden gidenlerdir. Eskiden gitmek isteyenler şimdi geri dönmek istiyorlar. Yönetim ve Teknik heyette yaptığımız değişiklikler olumlu sonuçlar vermeye başladı.  Bizim belediyemizin kadınlara bakış açısı farklı olduğundan hem futbolcularımızı hem de kulübümüzü sahiplenerek çalışıyoruz. Çünkü biz çağdaş düşünen bir yapıya sahip olduğumuz için kadınlara daha çok önem veriyoruz ” diye konuştu.

“SPOR ALTYAPI SORUNUMUZ VAR”

Çok ciddi bir altyapı sorunu olduğunu söyleyen Der; “ Ataşehir’de amatör takımlar var. Maç oynayacakları, antrenman yapacakları sahamız, yerimiz yok.  Mevcut olan yerler belediyemize ait yerler değil.  Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait olan yerlerdir. Biz Esatpaşa’daki saha ile ilgili girişimde bulunduk. Eğer alabilirsek ciddi bir tesis yapacağız. Kayışdağı’nda bulunan saha parkın içinde olduğundan çevredeki vatandaşların isteği üzerine orada mini bir saha yapma kararı alındı. Onunda yapımına başlandı. Böylelikle çevre halkı hem parktan hem de sahadan faydalanmış olur” şeklinde ifade etti.

Kaynak/istanbulumgazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER