AĞAOĞLU, MY HOME MASLAK PROJESİ İÇİN ÖN TALEP KABUL ETMEYE BAŞLADI.

AĞAOĞLU, MY HOME MASLAK PROJESİ İÇİN ÖN TALEP KABUL ETMEYE BAŞLADI.

AĞAOĞLU, MY HOME MASLAK PROJESİ İÇİN ÖN TALEP KABUL ETMEYE BAŞLADI.
Ağaoğlu’nun, finansın kalbi ve şehrin merkezi Maslak’ta gerçekleştireceği My Home Maslak Projesi’nin satışı için çok sayıda alıcıdan ön talep geldi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul’un merkezi Maslak’ta 26.200 m2’lik alanda gerçekleştireceği ve 786 adet daireden oluşan My Home Maslak’ın satışı için 1 hafta süreyle ön talep kabul etmeye başladı.

 İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirdiği ses getiren projelerden sonra Avrupa yakasında da aynı başarıyı devam ettiren Ağaoğlu, Maslak bölgesinin yeni projelere olan ihtiyacından yola çıkarak My Home Maslak’a start verdi.

Ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak; rahat ulaşım olanakları, nitelikli yaşam konsepti, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ve dairelerdeki optimum metrekare kullanımı ile öne çıkıyor. My Home Maslak’ta yer alan özel tasarım bahçe balkonlar ise daire sahiplerine gökyüzünde bahçe keyfi sunuyor.

 Toplam 3 kulede 786 daireden oluşan My Home Maslak, 30 ay sonra teslim edilecek. Projede farklı tipte daire seçenekleri sunuluyor. Daire fiyatları; studio dairelerde 202.000 bin TL , 2+1 dairelerde 478 bin TL, 3+1 dairelerde ise 552 bin TL ‘den başlıyor.

Ağaoğlu, tüm projelerinde olduğu gibi My Home Maslak’ta da tüketiciye kolaylık sağlayan iki farklı ödeme planı sunuyor. Birinci ödeme planı; en az yüzde 25’i peşin ve kalan yüzde 75’i banka kredisiyle 10 yıla kadar vadeli ödeme fırsatı sunarken, Ağaoğlu’nun kendi kaynakları ile sağladığı kredinin ödeme planına göre ise yüzde 50 peşin  sıfır faizle 24 aya kadar vade olanağı sunuluyor.

Proje ile ilgili değerlendirme yapan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali AĞAOĞLU: “Maslak bölgesinde nitelikli konuta yüksek bir talep var ancak bunu karşılayacak yeterli proje yok. My Home Maslak bölgedeki projelerimizin ilki olması nedeniyle önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Çok kısa bir sürede satışının tamamlanacağına inanıyorum. Buradan konut alanlar kısa sürede yüksek prim kazanacaklar.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109