Bavullar Karışırsa

Volkan Severcan Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Bavul adlı oyun Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Bavulların karışması sonucu birbirinden tamamen farklı kişiliklere sahip olan Berkcan ve Aslı arasındaki hikayeyi konu alıyor Bavul adlı oyun.

Bavullar Karışırsa
Sam Bobrick’in yazıp Bora Severcan’ın yönettiği bu komedi oyununda; Volkan Severcan, Melda Gür, Ayşen Guruda ve Nuri Gökaşan rol alıyor.

Sorunlardan kaçma yerine onları çözmek için sorunlarla yüzleşmek gerektiği mesajını veren oyunda; 30’lu yaşların sonundaki Berkcan bir Facebook toplantısında karısının lise aşkı ile kaçıp kendisini terk etmesi üzerine ağır bir depresyona girer ve hayattan kopar. Berkcan, karısının hatıralarını takip ettiği bir seyahat dönüşü, bavullarının karışması sonucu Aslı ile tanışır.
Aslı bir yayın evinde editördür ve o da birine bağlanamamaktan şikâyet etmektedir. Çok geçmeden bu iki farklı karakter arasında bir bağ oluşur. Dost olmak ve aşık olmak arasında gelgitler yaşayan Berkcan ve Aslı belli bir süre içerisinde var olan sorunlarını birliktelikleri süresince çözdüklerini anlarlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER