Ataşehir'de Cercis Murat Konağı iftar menüsünü iftiharla sunar

Cercis Murat Konağı, Ataşehir’deki 14 dönüm arazi üzerinde yer alan yeni mekânında huzurlu iftar saatleri için lezzetli bir menü yarattı

Ataşehir'de Cercis Murat Konağı iftar menüsünü iftiharla sunar
İSTANBUL- Mardin’in ünlü restoranı Cercis Murat Konağı, Ataşehir’deki 14 dönüm arazi üzerinde yer alan yeni mekânında huzurlu iftar saatleri için lezzetli bir menü yarattı. İftariyelikleri, ara sıcak seçenekleri, zeytinyağlıları ve etleriyle Cercis Murat Konağı, misafirlerini bekliyor.



Ramazan ayının tüm bereketini ve huzurunu sofraya yansıtan Cercis Murat Konağı, özel tatları ve özgün sunumuyla bu yılın gözde iftar mekânları arasında yer alıyor.

Anadolu’nun tüm misafirperverliğini ve lezzetini bir arada bulabileceğiniz Cercis Murat Konağı’nın iftar menüsü başlangıçlarında, on çeşit iftariye, her gün değişen çorba, İkbeybet, Irok (içli köfte çeşitleri), Sembusek | Kapalı Lahmacun ve Kurutulmuş Patlıcan Dolma var. Mevsim sebzeleriyle hazırlanan iki çeşit zeytinyağlının yer aldığı menüde, çiğ köfte de bulunuyor.

Maşa servisi ile sunulacak et yemekleri ise Mardin Kebabı, Özel Soslu Tavuk Şiş, Yoğurtlu Patlıcan Beğendi. Fettuş Salata ile tamamlanan menüde Cercis Murat Konağı, Kaburga Dolması ile de damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Bu lezzetli iftar menüsünde kapanış tatlı ile gerçekleşiyor. Dondurma eşliğinde ikram edilecek tatlılar Cevizli ve Fıstıklı Kadayıf.

Cercis Murat Konağı’nın, 59 Liralık özel İftar Menüsünde tüm meşrubatlar ve çay, mekânın ikramı.

İki katlı kapalı mekânı ve 2 farklı bahçesiyle hizmet veren Cercis Murat Konağı, geniş çocuk parkı ile de özellikle aileler için keyifli bir iftar mekânı olarak dikkat çekiyor.

Cercis Murat Konağı Ramazan Menüsü: Fiks 59 TL

CERCİS MURAT KONAĞI ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2012, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER