5 YILDIZLI İFTAR SOFRALARI 2011

5 YILDIZLI İFTAR SOFRALARI 2011ataşehirweb rehberi

5 YILDIZLI İFTAR SOFRALARI 2011
5 YILDIZLI İFTAR SOFRALARI 2011

5 yıldızlı iftar sofrası

HİLTON OTEL:

Hilton İstanbul, Ramazan ayı boyunca özel sofralarıyla iftar akşamlarında birbirinden leziz yemeklerle konuklarını ağırlıyor. 16 Kasım - 15 Aralık 2001 tarihleri arasında iftarlarınız canlı Klasik Türk Müziği eşliğinde, Hilton İstanbul'un Roof Restoranı'nda Ramazan'a özel Türk ve Osmanlı mutfağının farklı lezzetleriyle daha keyifli olacak.

Hilton İstanbul Ramazan ayı boyunca çeşit çeşit iftariyelikleri, kuzu tandır, tavuk beğendi, Beykoz kebabı, kuzu kol sarma, gözleme, su böreği, Ramazan pidesi gibi geleneksel tatların bulunduğu set menü alternatiflerinin yanı sıra, açık büfede sunulan güllaç, kabak tatlısı, zerde, ekmek kadayıfı gibi Osmanlı mutfağının eşsiz tatlılarını, Hilton misafirperverliği ve eşsiz boğaz manzasıyla konuklarına sunuyor.

Ailenizle, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla, Hilton İstanbul'da keyifli ve tadına doyulmaz bir iftar geçirmek istiyorsanız, rezervasyonlarınız için (0212) 315 60 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Zengin set menü, içecek dahil kişi başı: 29 milyon TL.


ARMADA HOTEL:

Armada Hotel, bu Ramazanda da, "sağlıklı iftar sofrası" çizgisini sürdürüyor. İftar programlarında Ahırkapı Lokantası'nda canlı ud müziği, Sera Restaurant'ta ise arka planda özel kayıtlardan çalınacak eski İstanbul müzikleri yer alıyor.
Menüde; iftariyelikler, çorba kazanından günün çorbası, alaturka sahanından soğanlı yumurta, mevsimin zeytinyağlısı, fırından fesleğenli su böreği, mevsim salata, ana yemek ve tatlı çeşitleri yer alıyor. Ayrıca İftar boyunca şerbet ve ayran, İftar sonrası çay, kahve ikramı var.

Ahırkapı Restaurant: Bir çok önemli kültürel olaya ev sahipliği yapan restaurantın yüzyıl başı İstanbul mutfağı dekoru dikkat çekiyor. Yemeğinize ödeyeceğiniz miktar hafta içi 14.500.000TL, hafta sonu 16.500.000TL.(Cuma/Ctesi/Pazar)

Sera Restaurant: Marmara Denizi, İstanbul Boğazı, Sultanahmet Camii ve Ayasofya Camii'nin eşsiz manzaralarıyla çevrili Sera'da iftar hafta içi 17.500.000TL, hafta sonu 19.500.000TL.(Cuma/Ctesi/Pazar)


Adres:Ahırkapı, 34400 İstanbul/ Türkiye
Tel:(90) 212 638 13 70 (+)
Fax: (90) 212 518 50 60 - 638 13 79


CEYLAN INTER-CONTINENTAL ISTANBUL:

Ramazan ayı için özel olarak dekore edilen Californian Brasserie'de canlı klasik Türk musikisi eşliğinde özel menüyle iftarınızı açabilirsiniz.

Safran Restaurant'ta canlı Türk müziğiyle birlikte, geleneksel Türk/Osmanlı Mutfağı ve Ramazan'a özgü tadların keyfini çıkarabilirsiniz.

Otelin ana girişinin hemen sağında yer alan Amandine Patisserie'de kendine özel ürünlerin yanında , Ramazan'a özel tatlı çeşitleri de bulunuyor.

Otelin huzurlu mekanında iftarı takiben, Loby'de yer alan Tea Garden'ın kendine özgü dinginliğinde çay, kahve veya meyve suyunuzu yudumlarken günün yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız.


ÇIRAĞAN KEMPINSKI:

Çırağan Kempinski bu yıl Ramazan'ı iki restaurantı ile karşılıyor: Oteldeki Laledan ve saraydaki Tuğra.

Laledan cumartesi ve Pazar günleri, iftariyeliklerinden çorbasına, sıcak ve soğuk yemek çeşitlerinden tatlısına kadar zengin bir "İftar Büfesi", diğer günler ise özel "Ramazan Menüsü" ile hizmet ediyor.

Modern ve klasik Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez mekanlarından Tuğra ise her sene olduğu gibi bu yıl da yine fasıl müzik eşliğinde iftariyelikleri, çorba ve mutfaktan ana yemek çeşitleri ile hizmet veriyor. Birbirinden lezzetli tatlılar ise her zaman olduğu gibi zengin tatlı arabasından sofralara servis ediliyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyonlarınız için
0 212 258 33 77' den 7235'i arayabilirsiniz.


CONRAD ISTANBUL HOTEL:

300-950 kişilik Conrad Ballroom için 4 ayrı menü hazırlanmış.

İftar menü 1: İftariyelikler, mercimek çorbası, pynirli su böreği, mantarlı tavuk sote, karışık Türk tatlıları tabağından oluşuyor. Fiyatı kişi başına KDV dahil 18milyonTL.

İftar menü 2: İftariyelikler, terbiyeli tavuk çorbası, kıymalı börek, kuzu tandır iç pilav mevsim sebzeleriyle, cevizli kabak tatlısından oluşuyor. Fiyatı kişi başına KDV dahil 21milyonTL.

İftar menü 3: İftariyelikler, ezogelin çorbası, pastırmalı börek, islim kebabı, güllaçtan oluşuyor.Fiyatı kişi başına KDV dahil 22milyonTL.

İftar menü 4:İftariyelikler, düğün çorbası, karışık sıcak tabağı, mustak böreği,midide köfte, parmak balık pane, pastırmalı bonfile(sütlü patates ve mevsim sebze ile),vanilya dondurmalı sütlaçtan oluşuyor.Fiyatı kişi başına KDV dahil 24milyonTL.


THE MARMARA HOTEL:

The Marmara İstanbul Brasserie'de geleneksel "Ramazan Sofraları'nı" ve iftar menülerini İstanbul Hatırası grubunun canlı fasıl müziği eşliğinde tadabilirsiniz. Çeşit çeşit iftariyelikler, odun ateşinde pişmiş Karadeniz pideleri, Tava Mantısı, Kazan Kebabı, Ayvalı Kuzu Saray Kebabı, Patlıcan Hünkar Dolması, Tiryaki Kebabı ve Türk damak tadını yansıtan pek çok yemeğin yanı sıra zengin ve tarihi iftar sofrası geleneklerini yaşatan Türk ve Osmanlı tatları, kaymaklı güllaç, cevizli kabak tatlısı, sultan sarması ve daha bir çok tatlı menüleri süslüyor.

Fiyat:19.500.000TL.
Rezervasyon için:251 46 96'dan 717
25 Kişiden 900 kişiye iftar yemekleriniz için Ziyet Ofisi'ni arayabilirsiniz.
Tel:251 46 96'dan Ziyafet Ofisi.

Cafe Marmara Taksim ve Suadiye'de çorba, iftar tabağı(hurma, petek balı, kaymak, pastırma, sucuk, peynir, zeytin, zeytinyağlı lahana sarma, reçel, tereyağı) ve güllaçtan oluşan İftar Menüsü'nü deneyebilirsiniz. Ayrıca güllaç, ev yapımı bir çok tatlı ve Ramazan pideleri de satışa sunuluyor.


KALYON HOTEL:

Kalyon Hotel'in Ramazan Özel Menüsünde:
İftariyelikler (Pide, tereyağı, bal, reçel, zeytin, hurma, çay, meşrubat)
İftar tabağı (Beyaz peynir, tulum peyniri, pastırma, sucuk, domates&salatalık söğüş, yumurta vb.)
Çorbalar (Kremalı domates, şehriyeli tavuk, mercimek)
Su böreği (Peynirli, kıymalı)
Ana yemekler (Kuzu dolması iç pilavlı, kömürde piliç ızgara, bonfile ızgara, piliç yahni mantarlı&domatesli)
Tatlı büfesi (Fırın sütlaç, krem karamel, profiterol, baklava, ekmek kadayıfı, ayva tatlısı kaymaklı, kabak tatlısı kaymaklı&cevizli, kemal paşa tatlısı, kaymaklı güllaç, tulumba tatlısı, şekerpare, kazandibi, tavukgöğsü, kayısı tatlısı, incir tatlısı) bulunuyor. Bu menünün fiyatı ise 16.500.000TL+KDV.
Tel:(90-212) 517 44 00
Fax:(90-212) 638 11 11 veya 638 19 35
E-mail:[email protected]

Adres:Sahilyolu, Sultanahmet 34400 İstanbul-TR


HOTEL PERA PALAS:

Beyoğlu'nun tarihi adresi Pera Palas da Ramazan akşamlarının alternatif bir mekanı.
Menüsünde :
Serpme iftariyelikler (Pastırma, sucuk, tulum peyniri, dil peyniri, beyaz peynir, bal, reçel, kaymak, turşu, zeytin, tereyağı, zeytinyağlı yaprak sarma, kereviz yuva, hurma, kurukayısı)
Çorbalar (Naneli hünkar, Bolu usulü tarhana, mercimek, bahçıvan, domates)
Börekler (Su, Çerkez puf, ıspanaklı kol)
Salatalar (Mevsim, nar ekşili çoban, fasulye piyaz, yoğurtlu semizotu)
Ana yemekler (Kuzu tandır kebabı iç pilavlı, kuzu çoban usulü kavurma mengen pilavı ile, piliç yahnisi sebzeli pilav ile, saray usulü piliç sebzeler ile, kuzu kol sarması bademli pilav)
Tatlılar (Güllaç, ayva tatlısı, hamur tatlıları, kabak tatlısı)
Meyve suları, ayran, çay bulunuyor.
KDV dahil 30.000.000TL.
Adres: Meşrutiyet cad. 98-100 Tepebaşı-İstanbul
Tel: (0 212) 251 45 60
Telex: 24152 Pera Tr.
Fax: (0 212) 251 40 88-89


POLAT RENAISSANCE ISTANBUL HOTEL:

Polat Renaissance Hotel Ramazan ayında pek çok hizmet sunuyor: Fasıl eşliğinde Ramazan sofraları, Ramazana özel catering servisi, otelde konaklayan misafirler için sahur vakti oda servisi ve Ramazan Bayramı konaklama paketi.

Mangal Restaurant:

KDV dahil 22.500.000TL olan menüde:
İftariyelikler (Padişah macunu, Medine hurması, koyun peyniri, sucuk, Kayseri pastırması, domates&salatalık söğüş, petek bal, kaymak, yeşil&siyah zeytin, Erzurum köy tereyağı, yaprak sarma, patlıcan&biber kızartma, pide)
Osmanlı usulü kırmızı mercimek çorbası
Peynir ve cevizli su böreği, kişnişli domates sosu ile
Mini mevsim salatası, cevizli yayla sosu ile
Cağlı yoğurtlu kebap, ızgara domates ve biber eşliğinde /Güveçte ekşi soslu piliç butları ızgara, mantarlı pilav ile
Yeşil fıstıklı ve cevizli güllaç, vişne sos ile / Kaymaklı ayva, cevizli kabak ve Diyarbakır burma kadayıfı üçlüsü
Ayran, kişnişli şerbet, meyve suyu, meşrubat
Çay, kahve
Fasıl bulunuyor.

Marmara Restaurant: Zengin açık büfeden dilediğiniz menüyü oluşturup fasıl nağmeleri eşliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Polat Renaissance Patisserie: Başta güllaç olmak üzere Ramazan'a özel geleneksel Türk tatlıları, şekerleme, çikolata, lokum çeşitlerini bulabilirsiniz.

20 kişiden 1000 kişiye kadar Özel Ziyafet Servisi ve Catering Servisi bulunuyor.

Bilgi ve rezervasyon için tel: (0 212) 663 17 00'dan 204/206/207
Fax: (0 212) 663 17 55

Adres: Sahil cad. No:2 34800 Yeşilyurt-İSTANBUL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109