ÜMRANİYE BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN BAŞKAN HASAN CAN’A ZİYARET

Van’da yaşanan deprem felaketinin üzerine arama kurtarma çalışmaları için Van’a giden Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri görevini tamamlayarak döndü. 25 kişiden oluşan ekip, Başkan Hasan Can’ı ziyaret ederek Van’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN BAŞKAN HASAN CAN’A ZİYARET
    Deprem felaketinin yaşandığı Van’a giderek buradaki arama kurtarma çalışmalarına katılan Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri, Van’daki çalışmalarını tamamlayarak Ümraniye’ye döndü. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu nezaretindeki 25 kişilik arama kurtarma ekibi, Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti.

    ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

    Çalışmalarda ekibe nezaret eden Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, ziyarette Van’da yürüttükleri çalışmalarla ilgili olarak Başkan Hasan Can’a bilgi verdi. Erdoğdu, 25 Ekim’de 6 araç ve 1 ekskavatör ile birlikte deprem bölgesine ulaşarak, İlçe kaymakamlığı Kriz Merkezi, Erciş Belediye Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekipleri ile koordineli olarak yürüttükleri arama kurtarma ve yardım çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı bilgileri Başkan Hasan Can’la paylaştı.

    BAŞKAN HASAN CAN EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

    Ziyarette Van depreminin ardından yapılan arama kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan Ümraniye Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ekiplerin Van’da büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi. Depremin hemen ardından harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak gerek Van’a gönderilen arama-kurtarma ekipleri ve gerekse başlatılan yardım kampanyası ile depremzedelerin yaralarını sarmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Kendisinin de Van’a giderek buradaki çalışmaları yerinde gördüğünü hatırlatan Başkan Hasan Can, millet olarak deprem felaketi karşısında tek yürek olduklarının altını çizdi. Başkan Hasan Can, ziyarette ekipteki personeli gayretlerinden dolayı ayrı ayrı kutladı.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER