Tuzlalı Kuaförlere Hijyen Semineri

Tuzla’da faaliyet gösteren Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları çalışanları, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, Başkan Yardımcısı Funda OKTAY, Pendik Erkek Beberler Odası Başkanı Salih KARADAĞ ve İstanbul Erkek Berberler Odası Başkanı Şükrü AKYÜZ'ün de katıldığı toplantı, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Tuzlalı Kuaförlere Hijyen Semineri
Berber ve kuaförlerin sorunlarının da konuşulduğu toplantıda Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yard. Doç. Dr. Nilüfer ÖZAYDIN Sağlık ve Hijyen konulu bir seminer verdi. Seminerin ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Dr. Nilüfer ÖZAYDIN’a hediye ve çiçek takdim etti.

 Seminerin sonunda berber ve kuaförlerin hafta sonu tatili ile ilgili olarak dernek yöneticileri ve katılımcılar görüşlerini sundular. Değerlendirmeler sonucunda yapılan oylamada erkek kuaförler ve berberlerin Pazar günü, kadın kuaförlerin Salı günü tatil yapmasına karar verildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaptığı açıklamada toplum sağlığına ve hijyene önem verdiklerini, bu nedenle de her yıl bu seminerleri tertip ettiklerini ifade etti. Berber ve kuaförleri toplayarak kendi ararlarında hafta tatili gününü kendilerinin tespit etmesine fırsat verdiklerini de belirten Başkan Yazıcı, alınan bu kararın takipçisi olacaklarını söyledi.




Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2012, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER