Tuzla'da Kitap Okuyana çay ve Kahve Bedava

Tuzla Belediyesi, kurduğu teknolojik alt yapı ile, 9 bin kaynak eserden oluşan dijital kütüphaneyi Tuzlalıların hizmetine sunuyor.

Tuzla'da Kitap Okuyana çay ve Kahve Bedava
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla, “Kütüphaneler Haftası”nda açılışı gerçekleşecek Dijital Kütüphane’de kitap kurtlarını bir de sürpriz bekliyor. Son teknoloji ile kurulan sistemle kitapseverler iPad'ler üzerinden diledikleri eseri okurken, Tuzla Belediyesi de çay ve kahve ikramında bulunacak

Yazıcı'nın Tuzlalılara hediyesi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın Tuzlalı kitapseverlere hediyesi olan dijital kütüphane, Kütüphane Haftası dolayısıyla 30 Mart'ta yapılacak törenle hizmete girecek. 28 kategoride 9 bin kaynak eserin yer aldığı dijital kütüphanede okuyucular, gelişmiş arama seçeneklerini kullanarak diledikleri konudaki eserlere kolayca erişebilecek ve keyifle okuyabilecekler.  Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezinde hizmete girecek Dijital Kütüphane’nin açılışını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yapacak.

Ücretsiz çay ve kahve İkramı


Nezih bir ortamda, 30 adet iPad ve 30 reader Pad ile donatılan dijital kütüphaneye gelen Tuzlalılar, kitaplarını okurken kendilerine ikram edilecek olan çaylarını ve kahvelerini yudumlayacak. Akademisyenler, öğrenciler ve kitap meraklılarının sürekli uğrak yeri olması beklenen dijital kütüphanede, görme engelliler için sesli kütüphane bölümü de yer alacak. Dijital kütüphane, mesai saatleri içerisinde tüm Tuzlalılara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2012, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER