Tuzla'da Gönül Elleri'yle engelleri aşıyorlar

Tuzla Haftanın 4 günü engelli çocuklara yönelik resim, müzik, dans ve tiyatro dersleri düzenleyen Gönül Elleri Çarşısı, zaman zaman düzenlediği gezilerle de, engelli çocukların hayata daha sıkı bağlanmasını sağlıyor. Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ilçedeki engelli çocuklara yönelik çalışmaları ile takdir kazanıyor.

Tuzla'da Gönül Elleri'yle engelleri aşıyorlar

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda haftanın 4 günü, gönüllü öğretmenler tarafından verilen derslerde engelli çocuklar, bir çok sanat dalı ile yeteneklerini sergiliyorlar. Pazartesi günleri dans, salı günleri müzik, perşembe günleri resim ve cuma günleri tiyatro derslerinin verildiği Gönül Elleri Çarşısı'nda, zaman zaman da sinema, tarihi yerler, hayvanat bahçesi, milli parklar gibi yerlere geziler de düzenleniyor.

Engelli çocukların derslerine katılarak çalışmalarını yakından inceleyen ve kendilerine moral veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Bu çocuklarımızın yeteneklerini gördükten sonra onları engelli olarak nitelemek mümkün değil. Emeği geçen gönüllü öğretmenlerimizi ve Gönül Elleri Çarşımızın kadın kent gönüllülerini, böylesine güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER