MÜCADELE ETTİK VE BAŞARDIK, KAHRAMAN GAZİLERİMİZ HAKLARINI ALACAK!

Haklarını alamayan gazilerin tüm haklarının verilmesi için, vermiş olduğu bir buçuk yıllık mücadele sonucunda ise TMSY Gazilik haklarına kavuşmuştur.

MÜCADELE ETTİK VE BAŞARDIK,  KAHRAMAN GAZİLERİMİZ HAKLARINI ALACAK!
 MÜCADELE ETTİK VE BAŞARDIK,  KAHRAMAN GAZİLERİMİZ HAKLARINI ALACAK!
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Sayın Arzu ERDEM, Terörle mücadele sırasında yaralanmalarına rağmen gazi sayılmayan kahramanların Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında sesi olmuştur. Haklarını alamayan gazilerin tüm haklarının verilmesi için, vermiş olduğu bir buçuk yıllık mücadele sonucunda ise TMSY Gazilik haklarına kavuşmuştur
Terörle mücadele sırasında yaralanmalarına rağmen gazilik haklarını alamayan gazilerimiz için kanun teklifleri veren, basın açıklamaları yaparak, gündem dışı söz alan ve bu haklı mücadeleyi meclis kürsüsünden sık sık dile getiren MHP İstanbul Milletvekili Arzu ERDEM ülkemizin istiklali için aziz canlarını seve seve feda eden kahramanlarımızın yüzünü güldürmeyi başarmıştır. 
Olağanüstü Hal Kapsamında yayımlanan 684 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemede gaziler arasındaki eşitsizlikler ortadan kaldırılacaktır.
Türk tarihinin şehitlik ve gazilik destanları ile dolu olduğunu ve her Türk evladının bu onura sahip olabilmek için vatanı, milleti, bayrağı, milli ve manevi değerleri için savaşmayı en büyük değer olarak gördüğünü ve kan akıtılarak, can verilerek sahip çıkılan bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyorsak şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde olduğunu vurgulayan Arzu ERDEM, mali ayrımın ortadan kaldırılması ve gazi ailelerine istihdamda öncelik tanınması üzerine kanun teklifleri vermiştir. 
Gazi Meclis çatısı altında Gündem Dışı Söz alarak, meclis kürsüsünden, katıldığı televizyon programlarından ve sosyal medyadan defalarca bu konuyu dile getiren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, bir buçuk yılı bulan mücadelesinin sonucunu 684 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile almıştır. Böylelikle terörle mücadele sırasında yaralanan ama malul sayılmayan kahramanlarımızın talepleri doğrultusunda maaş bağlanabilmesinin önü açılmış, gazilerimiz arasındaki eşitsizlik ortadan kaldırılmıştır. 
Sayın Erdem, Olağanüstü Hal Kapsamında Yayımlanan 4 yeni Kanun Hükmünde Kararnameden Gazi Sayılmayanlara Gazilik haklarının verilmesini değerlendirerek;
"Bu vatan topraklarında varlığımızın birer sembolü ve güvencesi olan, terörle mücadele sırasında yaralanıp Gazi Sayılmayan "Kahraman Arkadaşlarım!"
Davanız, Davamdır...
Haklı olduğumuz bu davada  Hakkımızı alana kadar Mücadeleye devam edeceğiz... Hepimize Hayırlı Olsun"  ifadelerine yer vermiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109