“DasDas”ta Tiyatro ve Müzik Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

İstanbul’un Batı Ataşehir’deki yeni sanat noktası “DasDas” Ekim ayında en sevilen ve yeni oyunların yanı sıra müzik dolu programı ile Anadolu yakasını canlandırmaya devam ediyor.

“DasDas”ta Tiyatro ve Müzik Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor
 “DasDas”ta Tiyatro ve Müzik Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

İstanbul’un Batı Ataşehir’deki yeni sanat noktası “DasDas” Ekim ayında en sevilen ve yeni oyunların yanı sıra müzik dolu programı ile Anadolu yakasını canlandırmaya devam ediyor.

10 Ekim akşamı stand-up şovu ile Doğu Demirkol DasDas Performans Sahnesinde olacak. Abiler Detected ve çeşitli fenomen videonun kahramanı komedyen, İstanbul ve farklı şehirlerdeki pek çok Açık Mikrofon ve komedi gecelerindeki performanslarından sonra DasDas’ta komedi severlerin karşısına çıkıyor.
11 Ekim’de DasDas prodüksiyonu bir başka oyun “Kayıp El” sahnede olacak. Ali Yoğurtçuoğlu, Arif Pişkin, Duygu Üstünbaş ve İnanç Konukçu’nun rol aldığı oyunda hayal kırıklıkları ve yüzleşmeler temelinde yeniden inşa edilmeye çalışılan yaşamlar esprili bir dille anlatılıyor.

Serdar Ateşer Big Band de 11 Ekim Çarşamba akşamı DasDas’ta müzikal bir ziyafet verecek. Kurucularından olduğu 80’lerin kült grubu Mozaik'ten ayrıldığı 1987’den bu yana çalışmalarına solo olarak devam eden Serdar Ateşer, bu sefer Mesut Uçar ve Onur Duygulu’dan oluşan grubu ile müzikseverlerin karşısına çıkacak.

12 Ekim gecesi ise genç müzisyenlerden oluşan Yoko grubu DasDas’ta sahneye çıkacak. R&B, soul, funk, pop ve rock’n roll tarzlarının birleştiren Yoko, 19 ve 26 Ekim tarihlerinde de izleyicilerle DasDas’ta buluşacak.

Yolcu Tiyatro’nun yüksek performans gerektiren hareket tasarımı ile Projection Mapping teknolojisini birleştirerek sahnelediği, çağdaş sanatın önde gelen isimlerinden Fransız yazar Roland Topor’un eseri, “Joko’nun  Doğum Günü” oyunu, bu sezon ilk kez 13 Ekim akşamı DasDas sahnesinde olacak.  Tolga İskit, Ayşe Tunaboylu, Cenk Dost Verdi, Efe Ünal, Merve Dağlı, Yasemin Ertorun, Burak Üzen ile Sercan Dede’nin rol aldığı oyunu Ersin Umut Güler yönetiyor. Sistemin insan bedenini ve aklını kontrol altına alma hırsını, ezen-ezilen ilişkisi üzerinden absürt bir anlatım biçimi ile anlatan oyun, su deposunda işçi olarak çalışan Joko’nun başından geçenleri anlatıyor.

Uzun yıllardır ülkemizde reggae müziğin öncülüğü yapan Sattas grubu, 13 Ekim akşamı DasDas’ta hayranları ile buluşacak. 2012’de Türkiye’nin ilk reggae albümünü yayınlayan Sattas, birbirinden farklı müzik türleri ile uğraşan ve farklı müzik eğitimleri almış müzisyenlerden oluşuyor. Canlı ve eğlenceli sahne performansları ile dikkat çeken grup pek çok uluslararası müzik festivalinde de ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

17 Ekim Salı akşamı stand-up severler için Mesut Süre, DasDas’ta sahne alacak. 2008 Ekim'den bu yana çeşitli radyolarda şimdilerde ise Joytürk’te “Rabarba” programını icra eden Mesut Süre, “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı sahne performansıyla komedi severlerin karşısına çıkıyor.

“DasDas” biletleri Biletix’te satışta!
Bilet Satış: www.biletix.com
Detaylı Bilgi: www.dasdas.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109