İşte Kent içi ulaşımda yeni aktör

Kent içinde bir noktadan bir başka noktaya ulaşmanın zorluğunu kaldıran uygulama VipUpp birçok rahatlığı da beraberinde getirdi.

İşte Kent içi ulaşımda yeni aktör
 İşte Kent içi ulaşımda yeni aktör

Kent içinde bir noktadan bir başka noktaya ulaşmanın zorluğunu kaldıran uygulama VipUpp birçok rahatlığı da beraberinde getirdi. Üstelik, bu konuda geçmiş dönemde yaşanan bir çok zorluktan da kurtulan VipUpp tamamen yasal bir platformda çalışıyor.

Genç girişimci iş insanlarının bir temsilcisi olan Ali Ünal, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite dahil öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Turizm, Seyahat, araç kiralama ve transfer konularında altı yıllık tecrübeye sahip olan Ali Ünal, turizm ve bilişim konusunda pek çok uluslararası çalışmada görev aldı.


Girişimci, Ünal yerli ve milli olan 'VİPUpp' uygulamasını hayata geçirerek uluslararası dijital turizm alanında faaliyetlerini sürdürüyor.


Önceden rezervasyon sistemi ile de çalışan VipUpp müşterilerine kent içi ulaşımın VIP keyfini yaşatıyor. VipUpp uygulaması ile isterseniz bir kilometre, isterseniz bin kilometre seyahat edebilirisiniz.


VipUpp, tüm bürokratik işlemlerini, hem Ulaştırma Bakanlığı, hem de TÜRSAB nezdinde tamamlamış bir organizasyondur. Bu nedenle her hangi bir gayri resmi işlem yapılması söz konusu olmuyor. İşte bu nedenle hem yolcu hem de araç açısından



VipUpp Nedir?

VipUpp misafirlerine tek tuşla güvenilir, konforlu ve daha hesaplı bir şekilde yolculuk yapmasına yardımcı oluyor. Turizm sektöründeki on yılı aşkın tecrübesini mobil sistemlere entegre ederek İstanbul’un tamamında 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz.

VipUpp bünyesinde üç farklı tipteki araç var, bunlar son derece lüks araçlar. VipUpp araç parkında Mercedes Vito, Wolksvagen Transpoter, gibi araçlar yer alıyor. Öte yandan şehir içinde hizmet veren ticari taksilerin en elit olanları da VipUpp kadrosunda görev yapıyor. Dinamik ve profesyonel sürücü kadrosuyla kısa ya da uzun yolculuklarda kaliteli ve konforlu hizmet sunuyor. Üstelik bu hizmeti haftanın her günü 24 saat sunuyoruz.



VipUpp Nasıl kullanılır?

Akıllı telefonlarınızın mobil mağazasından ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz VipUpp sayesinde varış noktanıza ulaşımınız artık çok daha kolay ve hızlı. Uygulamayı indirip kaydolduktan hemen sonra varış noktanızı ve mevcut konumuzu belirleyip, ardından dilediğiniz araç tipini seçin ve yolculuğunuzu onayladıktan hemen sonra konforlu yolculuğun tadını çıkarın.

Hijyen politikamız Ve Güvenlik VipUpp’un temel misyonu olan yolcu güvenliği doğrultusunda bünyemizde barındırdığımız tüm araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.

VipUpp Konforlu Bir Yolculuk

Vip araçlarımızla dilediğiniz konumdan varış noktanıza ulaşmak için tam donanımlı ve konforlu araç filomuzla transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Farklı Araç Tipleri

VipUpp bünyesinde barındırdığı 3 farklı segmentteki araç seçeneğiyle bütçeniz ve tercihleriniz doğrultusunda tüm transferlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

%100 Müşteri Memnuniyeti

Kullanıcı dostu tasarımımız, yenilikçi altyapımız ve dinamik kadromuz ile %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.

Ödeme Güvenliği

Güvenli ödeme ve kişisel bilgilerin gizliliği esas alınarak VipUpp altyapısı, başta SSL teknolojisi olmak üzere farklı ödeme seçeneklerinden size en uygun olanı tercih ederek güvenli hızlı ve kolay bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirmenize olan sağlıyor.

Eğitimli Şoförler

VipUpp olarak müşteri ve sürüş güvenliğine verdiğimiz önemden dolayı sürücülerimizin tamamı eğitimli ve D2 turizm belgelidir.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109