Canon “XEED 4K600Z” 4K lazer projektörü

Dünyanın en küçük ve en hafif 4K lazer projektörü Canon “XEED 4K600Z” ile tanışın!

Canon “XEED 4K600Z” 4K lazer projektörü
 Canon “XEED 4K600Z” 4K lazer projektörü

 Dünyanın en küçük ve en hafif 4K lazer projektörü Canon “XEED 4K600Z” ile tanışın!
Canon Europe, dünyanın en küçük ve en hafif 4K projektör serisini “Kompakt, parlak ve yüksek çözünürlüklü XEED 4K600Z modeli”yle güçlendirdi. 6000 lümen kapasitesiyle üstün kalite ve net görüntüleme sunan cihaz, tasarım, eğitim, sunum gibi profesyonel ortamlar için en ideal görüntüleme seçeneği olacak gibi görünüyor.

Canon Europe, dünyanın en küçük ve en hafif 4K projektör serisini “Kompakt, parlak ve yüksek çözünürlüklü XEED 4K600Z modeli”yle güçlendirdiğini duyurdu. 6000 lümen kapasitesiyle üstün kalite ve net görüntüleme sunan cihaz, tasarım, eğitim, sunum gibi profesyonel ortamlar için en ideal görüntüleme seçeneği olacak gibi görünüyor.

Net detaylar, her koşulda odaklanma

4096 x 2400 kapasiteli doğal 4K çözünürlüğü, inanılmaz görüntü parlaklığı, LCOS ve AISYS iyileştirmesine sahip uzman Canon optikleri sayesinde XEED 4K600Z, detayları net göstermesi ve renkleri birebir gerçek hayattan almasıyla izleyicisini şaşırtıyor. Tüm üst sınıf simülasyon ortamları için ideal olan cihaz, sahip olduğu asgari ilan eğriliği ile hareket bulanıklarını da azaltıyor. 1.34-2.35:1 yansıtma oranı sunarken, net odaklanmasını her ortamda yapabiliyor.

Kompakt boyut, üstün kullanım kolaylığı ve bağlantı kapasitesi

Lens dahil sadece 26 kg. ağırlığında olan XEED 4K600Z, kendi sınıfında dünyanın en küçük ve en hafif doğal 4K lazer projektörü kabul ediliyor. Kurulum süreci de kısa sürede yapılan cihaz, çok sayıda programlanabilir ayarı ile gece, gündüz kesintisiz çalışabiliyor, bağlantısı iOS cihazlar üzerinden wi-fi ile yapılabiliyor ve dikey modda kullanılabiliyor.

XEED 4K600Z, lazer teknolojisine sahip olduğu gibi dijital yönlendirmelerde de çok başarılı sonuçlar çıkarıyor. Tıbbi görüntüleme eğitiminde DICOM 14 standartlarıyla uyumlu DICOM (Tıbbi Standartta Dijital Görüntüleme ve İletişim) simülasyon modu kullanılarak gri skalasında röntgen ışınını doğru bir şekilde yakalayabiliyor.

Uzun ömürlü lamba

Cihazın özellikle büyük işletmeler tarafından tercih edilmesinin nedeni ise ; 40 bin saate çıkan ömür avantajı ile bakım ve arıza masraflarını asgari düzeye indirmesi, beş yıllık garantisi*, yüksek ışık performansı için klasik yerine mavi ışıklı lazer kullanılmış olması...

XEED 4K600Z temel özellikleri;

• Doğal 4K’dan daha yüksek çözünürlük (4096 x 2400 piksel)

• 6.000 lümen parlaklık

• Hafif (26 kg), kompakt (559mm x 201mm x 624mm) kasa

• Yatay ve dikey modlarla 360° yönlendirme

• sRGB renk standardını karşılayan geniş renk gamı

• 1,76x motorize zoom lensi

• Mükemmel ve pürüzsüz görüntüler için 4K LCOS teknolojisi

• 4000:1 doğal kontrast oranıyla canlı renk üretimi

*Beş yıllık garanti hizmeti şartlar ve koşullara bağlı olup sadece belli bölgelerde verilebilmektedir.

Medya bilgileri için lütfen arayın:

Canon Eurasia

Burçin Civan

t. 0532 386 26 88

e. [email protected]

Amazon İletişim

Jülide Çağlı

t. 0553 239 48 18

e. [email protected]

Canon Avrupa Hakkında:

Canon Avrupa; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika çapında (EMEA) 116 ülkede temsilcilikleri bulunan ve 17.000’den fazla çalışanı istihdam eden Canon Inc. kuruluşunun bölgesel satış ve pazarlama operasyonudur.

Tüketiciye en üstün kalitede fotoğraf makinesini sağlamak hedefiyle 1937 yılında kurulan Canon’un Görüntünün Gücü’nü arttırmak için gösterdiği azimli çaba, teknolojisini diğer birçok pazarda genişlettiği gibi onu kişi ve kurumların görüntü ve bilgi teknolojisi ihtiyaçlarına çözüm sağlayan bir dünya lideri haline getirmiştir.

Canon'un sunduğu çözüm hizmetleri, dijital kompakt fotoğraf makinelerinden SLR makinelerine, televizyon yayını lenslerden portatif X-ray makinelerine ve çok işlevli ve üretim yazıcılarına kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsamaktadır. Canon, müşterilerinin yaratıcı ihtiyaçlarını karşılayacak en zengin ve yenilikçi ürünleri ve hizmetleri sunmak amacıyla ağırlıklı olarak Ar-Ge alanına yatırım yapmaktadır.

Canon, amatör fotoğrafçılardan profesyonel baskı şirketlerine kadar her bir müşterisinin görüntülemeyle ilişkili her türlü tutkusunun hayata geçirilmesini sağlamaktadır. Canon’un kurumsal felsefesi olan Kyosei ‘ortak fayda için yaşamak ve çalışmak’ anlamına gelmektedir.

Canon Avrupa, EMEA ülkelerinde çevresel etkisini asgari düzeye indirmeye odaklanarak ve müşterilerinin Canon ürünleri, çözümleri ve hizmetlerinde çevre duyarlılığına sahip olmasını destekleyerek sürdürülebilir işletme büyümesi elde etmek üzere çalışmaktadır. Canon, birinci sınıf çevresel etki yönetimi standardına sahip olduğunun bir göstergesi olan ISO 14001 küresel sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Canon Avrupa hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.canon.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109