GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Sultanbeyli Orhangazi Lisesi öğrencileri arasında 32 takımın katılımıyla futbol turnuvası düzenledi.

GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI
GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI

Toplumun her kesimini suç unsurlarından korumak adına çeşitli projelere imza atan Emniyet Teşkilatı, bu kapsamda özellikle gençler için çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyor. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Sultanbeyli Orhangazi Lisesi öğrencileri arasında 32 takımın katılımıyla futbol turnuvası düzenledi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için birçok etkinliğe imza atıyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerle gençler suç unsurlarından uzaklaşıyor ve topluma kazandırılıyor. Şube bu kapsamda, gençleri suç unsurlarından korumak amacıyla Sultanbeyli Orhangazi Lisesi öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenliyor.

Bir süre önce 32 takımın katılımıyla başlayan turnuvada kıyasıya mücadele vardı. Birbirinden güzel maçların oynandığı turnuvanın final karşılaşması Perşembe günü yapılacak.


Turnuva final programı

Tarih: 30 Mayıs 2013 Perşembe

Saat
: 14.00

Yer
: Cihan Spor Tesisleri (Adil Mahallesi, Osman Bey Caddesi, No: 9 Sultanbeyli)

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER