GELİŞEN SULTANBEYLİ’NİN YENİ WEB SAYFASI

Sultanbeyli Belediyesi gelişimini internette de sürdürüyor. Vatandaşların Sultanbeyli ile ilgili güncel bilgilere, en hızlı ve en doğru şekilde ulaşmalarını sağlamak için web sayfasını yeniledi.

GELİŞEN SULTANBEYLİ’NİN YENİ WEB SAYFASI
Yeniçağın getirdiği en önemli ve etkin iletişim kanallarından biri olan internet üzerinden erişimi her alanda aktif olarak kullanan Sultanbeyli Belediyesi, vatandaşlardan gelen istek ve öneriler doğrultusunda web sayfasını yenileyerek hizmete sundu.

Yeni yüzü ve şık tasarımıyla büyük beğeni toplayan web sayfası, vatandaşların belediye hizmet ve duyurularına daha hızlı ulaşımını sağlarken, aynı zamanda kent rehberi, t-belediye ve e-belediye gibi teknolojik hizmetleri de sunuyor.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ SOSYAL MEDYADA
Sosyal Medya da vatandaşlarla aktif olarak etkileşim içerisinde olan Sultanbeyli Belediyesi, ilçedeki haber ve etkinlikleri duyurmak, vatandaşların fikir, öneri ve sorunlarına daha hızlı ulaşmak ve çözüm üretip bilgilendirme yapabilmek adına sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya devam ediyor.

Facebook ve Twitter’da ilçesindeki takipçileri ile paylaşımlarda bulunan Sultanbeyli Belediyesi hesaplarının yanısıra, ayrıca Başkan Hüseyin Keskin de kendi Facebook ve Twitter hesabı üzerinden vatandaşlarla paylaşımda bulunmakta.

 “SULTANBEYLİDEHAYAT.COM” DA YERİNİZİ ALDINIZ MI?
Sultanbeyli Belediyesi yakın zamanda bir ilke de imza atarak kendi sosyal medyasını oluşturdu. Sultanbeyli sakinlerini önce birbirine sonra dünyaya bağlayacak olan “Sultanbeylidehayat.com” yayın hayatına başladı.

Kullanıcıların, mesaj yollayıp anket düzenleyebilecekleri, duyuru ve reklam verip iş veya personel arayabilecekleri kısacası sosyal platformların tüm hizmetlerinden yararlanabilecekleri bu alanda sosyal hayatın akışını bulacaksınız.

İlçemizdeki tüm kişi ve kurumların yer alabileceği ‘Sultanbeylidehayat.com’ üzerinden, Sultanbeyli de hayatın nabzını tutacaksınız.

Sultanbeyli Belediyesi web sayfası adresi:

//www.sultanbeyli.bel.tr

Sultanbeyli Belediyesi Facebook ve Twitter hesapları;

Facebook:
https://www.facebook.com/SultanbeyliBel

Twitter:
//twitter.com/SultanbeyliBld

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in, Facebook ve Twitter hesapları;

Facebook:
https://www.facebook.com/huseyin_keskin.90

Twitter:

//twitter.com/@Keskin_Huseyin

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER