Türk futbolunun acı gecesi: Avrupa’da Eylül’ü göremediler

Türk futbolunun acı gecesi: Avrupa’da Eylül’ü göremediler

Türk futbolunun acı gecesi: Avrupa’da Eylül’ü göremediler
Türk futbolunun acı gecesi: Avrupa’da Eylül’ü göremediler

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden takımlarımızdan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bu gece oynadıkları karşılaşmalarla Avrupa defterini tamamen kapattı.
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden takımlarımızdan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bu gece oynadıkları karşılaşmalarla Avrupa defterini tamamen kapattı. Fenerbahçe ve Galatasaray kendilerinden zayıf takımlara elenerek Avrupa’da eylül ayına bile ulaşamazken Trabzonspor rakibi dünya devi Liverpool karşısında her iki maçta da güzel oyununa rağmen, rakibinin tecrübesine yenilmekten kurtulamadı.

TRABZONSPOR - LİVERPOOL, 1-2

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçta 1-0 yenildiği rakibi Liverpool'a rövanşta da 2-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Bordo mavililerin tek golünü 4.dakikada Teofilo, İngiliz ekibinin turu geçmesini sağlayan golleri ise 82.dk Trabzonsporlu Giray kendi kalesine ve 87. dakikada Kuyt attı.

Karadenizli ekip maçın başından itibaren önde götürdüğü maçın son dakikalarında yediği gollerle büyük şok yaşadı. Ancak tribünleri terk etmeyen Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonunda futbolcuları tribüne çağırarak ayakta alkışladı.

GALATASARAY SON DAKİKA GOLÜYLE YIKILDI

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, Ukrayna'nın Karpaty takımı ile 1-1 berabere kalarak tura veda etti.

Galatasaray'ın golünü 90. dakikada Aydın kaydederken, 92. dakikada Fedetskiy'nin attığı gol Cimbom'un umutlarını yok etti. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Karpaty Lviv takımında ilk kırmızı kartı 71. dakikada Kuznetsov gördü. Ukraynalı oyuncunun tekmesiyle yüzü kanlar içerisinde kalan Ali Turan bir süre saha kenarında tedavi gördü. Maçın son dakikasında ise Fedetskiy attığı golün ardından kırmızı kart gören bir diğer isim oldu.

FENER UZATMALARDA VEDA ETTİ

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Fenerbahçe, sahasında normal süresini 1-0 önde bitirdiği maçta Yunan temsilcisi PAOK ile 1-1 berabere kalarak elendi.

İlk maçı PAOK takımı sahasında 1-0 kazanmıştı. Fenerbahçe rövanşta Yunan temsilcisini sahasında konuk etti. Sarı-lacivertli temsilcimiz 50'de Emre ile 1-0 öne geçti ve 90 dakika bu şekilde sona erdi. Karşılaşma uzatmalara gitti. 102. dakikada PAOK takımı Müslimovic'in golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve sarı-lacivertli takım Avrupa defterini kapattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109