Deniz Kızı Yelken Kupası İkincisi Oldu

Edenred Türkiye Kadın Yelken Takımı Deniz Kızı Yelken Kupası İkincisi Oldu...

Deniz Kızı Yelken Kupası İkincisi Oldu
 Deniz Kızı Yelken Kupası İkincisi Oldu
Edenred Türkiye Kadın Yelken Takımı Deniz Kızı Yelken Kupası İkincisi Oldu...


Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde 7 Eylül 2019 Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilen Deniz Kızı Yelken Kupası’nda Edenred takımı ikinci oldu. Ticket Restaurant markası ile dünyada yemek çeklerinin kurucusu Edenred’in kadın çalışanlarından oluşan ekip, sosyal sorumluluk projelerine destek olmak ve farkındalık yaratmak için yarıştı. Yarıştan elde edilen gelirin büyük bir kısmı Anne Çocuk Eğitim Vakfı AÇEV’e bağışlandı.

Özge İmre, Pınar Açıköz, Kübra Öner, Sema Ayık, Burcu Ünlü, Burcu Bozkurt ve Şebnem Gökdeniz’den oluşan Edenred Kadın Yelken Takımı

büyük bir başarıya imza attılar. Caddebostan açıklarında gerçekleşen ve Kalamış Marina’dan start alan Deniz Kızı Yelken Kupası oldukça çekişmeli geçti. Edenred Kadın Yelken Takımı ilk yarışları olmasına rağmen ikincilik kupasının sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk ulusal yelken kupası olma özelliği taşıyan ve bu yıl 4. düzenlenen Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası, kadınların yelken sporuna olan ilgisini desteklemeyi ve geliştirmeyi, yeni sporcular yetiştirmeyi ve kamuoyunda yelkene olan ilgiyi arttırmayı amaçlıyor. İstanbul’da gerçekleştirilen Kupa’nın önümüzdeki yıllarda gelenekselleşmesi ve uluslararası nitelik kazanması hedefleniyor.

Edenred Hakkında:

Edenred; 2018 yılında kart, mobil veya web kaynaklı olmak üzere yaklaşık 28 milyar Euro’luk işlem gerçekleştirmiştir. Kart, mobil, ya da online platform fark etmeksizin Edenred’in sunduğu çözümler, çalışanlar için satın alma gücünün artması, kurumlar için giderlerin etkin yönetimi ve üye işletmeler için de ek satış anlamına gelir. Edenred’in çözümleri aşağıdaki üç ana alan etrafında şekillenmiştir:

  • Çalışan hakları (Ticket Restaurant yemek kartı)
  • Araç ve mobilite çözümleri (Araç Çözümleri, seyahat çözümleri)
  • Tamamlayıcı çözümler (Teşvik ve ödüllendirme çözümleri, sosyal yardım çözümleri, kurumsal ödeme çözümleri)

Grup, Dünya çapında 47 milyonu aşkın çalışan, 830.000 firma ve kamu kuruluşu ve 1,7 milyon üye iş yerinden oluşan benzersiz bir networkü bir araya getirmektedir. Euronext Paris Borsası’nda işlem gören Edenred, 46 ülkede, 8.500’ çalışanıyla hizmet vermektedir.

Bu bültende adı geçen markalar ve logolar Edenred SA'nın ya da grup şirketlerinin tescilli ticari markalarıdır. Önceden izin alınmadan ticari amaçlarla kullanılamaz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER