Sürpriz görüşme Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Hemen ekipleri kurup, çalışmaya başlayalım"

Sürpriz görüşme Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Hemen ekipleri kurup, çalışmaya başlayalım"

Sürpriz görüşme Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na:
Sürpriz görüşme
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Hemen ekipleri kurup, çalışmaya başlayalım"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TESK Genel Kurulu'na katılmak üzere geldikleri otelde bir araya geldi. Görüşme başbaşa yapılmadı. Erdoğan'ın yanında bakanlar Ali Babacan, Mehdi Eker ve Egemen Bağış, Kılıçdaroğlu'nun yanında ise Faik Öztrak, Akif Hamzaçebi ve Umut Oran vardı...

Başbakan Erdoğan, TESK Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin içeriğinden de bahsetti. Erdoğan, "Kılıçdaroğlu ile anayasayı konuştuk. Bir an önce yeni anayasa için çalışmalara başlayacağız. 'Türban konusunda bugünden itibaren adım atalım' dedim" açıklamasında bulundu.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede, "Bakın dedik meydanlarda bir şey konuşuyorsunuz, söylüyorsunuz nedir? Bir başörtüsü meselesi. Devamlı dillendirdiniz, söylediniz. Bugünden tezi yok hemen adımı atalım. Bununla ilgili ekipleri kuralım, hemen çalışmaya başlayalım" dediğini aktardı.

Başbakan Erdoğan'a soruları cevaplarken Ayten Bayram isimli bir kadın eylem yaptı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise otelden ayrılırken basın mensuplarının sorusu üzerine, Başbakan Erdoğan ile aralarında bir randevulaşma olmadığını söyledi.

habertürk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER