Galatasaray Medical Park, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. maçında  İspanya’nın Ros Casares takımına 30 sayı farkla 76-46 yenilerek  grubundaki ilk mağlubiyetini aldı.
Yenilmezlik serisi sona erdi
Karşılaşmaya iyi başlayan Ros Casares, savunmada etkisiz kalan Galatasaray Medical Park karşısında 4. dakikada 12-3 öne geçti.
Sarı-kırmızılılar, Işıl ve Charles’in basketleriyle farkı eritmeye  çalışırken, uzun oyuncularını pota altında iyi kullanan İspanyol  temsilcisi ilk periyodu 22-13 üstün geçti.
İkinci periyotun ilk bölümlerinde çok top kaybı yapan takımlar skor  bulmakta zorlanırken, 15. dakikaya 26-17 konuk takımın üstünlüğüyle  devam edildi.
Daha sonra yaptığı hücumları çok kötü bir şekilde harcayan ve bu  periyotta sadece 6 sayı bulabilen Galatasaray Medical Park karşısında  hem savunmada, hem de hücumda fiziksel üstünlüğünü iyi kullanan Ros  Casares, ilk yarıyı 34-19 önde tamamladı.
Etkili oyununu karşılaşmanın ikinci yarısına da taşıyan Ros Casares, dış  atışlarda Palau, pota altında da Wauters ve Yacoubou ile üst üste  basketler bularak 26. dakika farkı 27 sayıya (26-53) çıkardı. Konuk  takım, oldukça kötü bir mücadele sergileyen ve yaklaşık 8 dakikalık bir  sürede sayı üretemeyen sarı-kırmızılı takım karşısında son çeyreğe 30  sayı farkla (26-56) önde girdi.
Son periyotta da etkili olan Ros Casares, baştan sona üstün olduğu  karşılaşmadan 76-46 galip ayrıldı ve sarı-kırmızılı takıma ağır bir  yenilgi tattırdı.
Galatasaray Medical Park’ta yıldız oyuncular Diana Taurasi, Tina Charles  ve Epifaniya Prints beklentilerin altında bir mücadele sergilerken,  sakatlığı bulunan Alba Torrens ise karşılaşmada forma giymedi.
-Bu sezon ilk kez bir resmi maçı kaybettiler- Galatasaray Medical Park,  Ros Casares yenilgisiyle bu sezon ilk kez bir resmi karşılaşmayı  kaybetti.
Sezona ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında 19. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı  kazanarak başlayan sarı-kırmızılı takım, daha sonra Avrupa Ligi’nde üst  üste yaptığı 6 karşılaşmayı ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki 5  maçını kazanma başarısı gösterdi.
Galatasaray Medical Park’ın bu sezonki 12 maçlık yenilmezlik serisi, Ros Casares mağlubiyetiyle sona erdi.   Kaynak: Ataşehirliyiz.net
Galatasaray Medical Park'ın Yenilmezlik serisi hezimetle sona erdi
Galatasaray Medical Park, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. maçında İspanya’nın Ros Casares takımına 30 sayı farkla 76-46 yenilerek grubundaki ilk mağlubiyetini aldı. Yenilmezlik serisi sona erdi
                        YORUM EKLE
    
              
          1
          Rusya'dan ABD'ye 5 maddelik Füze Kalkanı tehdidi!
        
            
          2
          Facebookü Kullanımı - Facebook Sırları - Facebook...
        
            
          3
          Galatasaray’ın ara transferdeki 3 hedefi belli...
        
            
          4
          Ağız ve Diş Sağlığı Genel Sağlığı Doğrudan...
        
            
          5
          CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı'dan Yanlış...
        
            
          6
          Caroline Wozniacki'den Kortta +18'lik şov
        
            
          7
          İzmir'deki operasyonda iki müdürü 'İhalesiz'...
        
            
          8
          MHP'den Öneri; "Zorunlu Askerliğe Asgari ücret,...
        
            
          9
          ULUSOY ATAŞEHİR TERMİNALİ, ADRES VE TELEFONLARI
        
            
          10
          Niall Ferguson: "Berlin süper güç, Londra Çinlilerin,...
        
        
  SON DAKİKA HABERLERİ
  ANKETTüm Anketler
  SIRADAKİ HABER