Kanseri 5 Defa Yenen Mucize Adamın Sırrı!

Kanseri 11 yılda 5 defa yenen 63 yaşındaki emekli bankacı hastalara umut aşılıyor.

Kanseri  5 Defa Yenen Mucize Adamın Sırrı!

 Mucize adamın sırrı ne?

Kanseri 11 yılda 5 defa yenen 63 yaşındaki emekli bankacı hastalara umut aşılıyor.

Nesim Urcan’ın kansere karşı verdiği savaş, tüm kanser hastalarına umut oldu. Kanseri tam 5 kez alt eden Urcan, 11 yılda 4 büyük ameliyat geçirdi. Şu an son derece sağlıklı olan Urcan, “Hastalar asla umudunu kaybetmesin” dedi.


Özlem YILMAZ imzalı Habertürk Gazetesinin haberi; 63 yaşındaki emekli bankacı Nesim Urcan, kansere karşı verdiği savaşla tıp literatürüne girdi. Kanseri 5 kez yenen Urcan’a 11 yıl önce akciğer kanseri teşhisi konuldu ve akciğer ameliyatı oldu. Ardından beyinde tümör tespit edildi. Beyindeki kitle alındı, ışın tedavisi uygulandı. Bir süre sonra kanserin bu kez sol böbreküstübezlerindemetastaz yaptığı belirlendi. 

Ameliyatla sol böbreküstübezleri alındı. Bu arada kemoterapi ve radyoterapi gördü. 5 yıl sonra kanser akciğerinde nüksetti. Akciğer ameliyatı oldu. En son Aralık 2011’de kanserin, akciğere komşu lenf noduna gittiği tespit edildi. 33 gün radyoterapi gördü, kitle yok oldu.

EŞİNİN DESTEĞİYLE SAVAŞI KAZANDI

11 yılda 4 büyük ameliyat geçiren ve şu an sağlığı çok iyi olan Urcan, kanserli hastalara örnek gösterildi. Eşi Tülin Urcan’ın desteğiyle kansere karşı verdiği savaşı kazandığını anlatan 2 çocuk babası Urcan, “Hastalar asla umudunu kaybetmesin. Umudunu yitirdiğin zaman bağışıklık sistemin çöküyor ve savaşı kaybediyorsun.Hastalıkları kafama takmadım. Alternatif tıbbi hiç kullanmadım. Ayda bir kez kontrole gidiyorum. Doktorumhastalara hep beni örnek gösteriyor. Hayattayım, yaşadığıma şükrediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER