BEM-BİR-SEN’DEN ÜYELERİNE BÜYÜK SAĞLIK DESTEĞİ

“İyi duymak iyi yaşamaktır” felsefesiyle 20 yıldır hizmet veren İDİS İşitme Cihazları firması ile indirim anlaşması yapıldı.

BEM-BİR-SEN’DEN ÜYELERİNE BÜYÜK SAĞLIK DESTEĞİ
 BEM-BİR-SEN’DEN ÜYELERİNE BÜYÜK SAĞLIK DESTEĞİ
“İyi duymak iyi yaşamaktır” felsefesiyle 20 yıldır hizmet veren İDİS İşitme Cihazları firması ile indirim anlaşması yapıldı. İşitme sorunu olan üyelerimiz için cazip indirim fırsatları oluşturan anlaşma, Genel Başkanımız Mürsel Turbay ve İDİS firma yetkilileri arasında imzalandı.

“İYİ DUYMAK İYİ YAŞAMAKTIR”

İDİS – İdea İşitme Sistemleri San ve Tic. A.Ş, işitme kayıplı bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için kapsamlı çözümler üreten, Türkiye’nin ilk ve en büyük işitme merkezi zinciridir.

Güçlü zincirimize yeni halkalar ekleyerek, hizmet ağımızı genişletmeye ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. “İyi duymak, iyi yaşamaktır” felsefesi ile işitme kaybının yarattığı olumsuz etkileri yaşamından çıkartmak ve yaşam kalitenizi yükseltmek için Türkiye’nin en kapsamlı hizmetini verilmektedir. İşitme kayıplı kişilerin yaşamını kolaylaştıracak her türlü çözümünü, tüm dünya ile aynı anda yüksek kaliteli ürün seçenekleri ve özel eğitimli uzman kadrosu ile üyelerimizin hizmetine sunmaktadır.

ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarının öngördüğü şartlara uygun olarak sunulan hizmet kalitesi ile TSE belgelerine sahip olan teknik servis ağı, satış sonrası destekte gösterilen hassasiyet bugün olduğu gibi yarın da en temel hedeftir.

Genel Merkezi Danimarka-Kopenhag’ta yer alan WDH (William Demant Holding), dünyanın en eski işitme cihazı üreticisidir. Bugün dünyada 100’den fazla ülkede küresel pazar lideri, işitme sağlığı ve işitme teknolojileri alanında ise fikir önderi konumundadır. İDİS, William Demant Holding’in Türkiye’deki perakende ağını temsil etmektedir. İDİS  işitme cihazları merkezleri, 20 yılı aşkın süredir işitme sorunu olan tüm hastalara  uzman ve profesyonel ekibi ile destek vermektedir.

İDİS, 3 yıl garantili İDİS marka işitme cihazları ve 28 şubedeki profesyonel ekibi ile sizlere hizmet sunmaktadır. Üyelerimize özel %30 indirim imkânı ve1 yıllık pil hediyesi fırsatlarından yararlanmak için İDİS şubelerine başvuru yapılabilir.

Türkiye genelinde Ankara, İstanbul Asya, İstanbul Avrupa, İzmir, Adana, Mersin, Bursa, İzmit, Kocaeli, Eskişehir, Samsun ve Afyon’da  yer alan 28 şube ile hizmet vermektedir. İdis işitme cihazları merkezleri  BEM-BİR-SEN üyelerine ve birinci dereceden yakınlarına imzalanan protokol gereği,

İdis işitme cihazları merkezlerinde satılan işitme cihazlarında  Türkiye’deki tüm şubelerde geçerli olacak şekilde cari fiyat listesinden hastalara %30 indirim uygulanacaktır.
İdis işitme cihazı merkezlerinde yapılan rapor gerektirmeyen genel ve/veya bilgilenme amaçlı tüm işitme testlerinden ücret alınmayacaktır.
İdis işitme cihazı merkezlerinden İdis marka işitme cihazı alan hastalara cihazlar için 3 yıl garanti uygulaması, 1 yıllık pil hediyesi ve ücretsiz kalıp montaj uygulaması yapılacaktır.
Bu anlaşmanın tüm üyelere fayda sağlamasını dileriz. İyi duymak iyi yaşamaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER