Rus kadınların erkeklerde aradığı özellikler

Rus kadınların erkeklerde aradığı özelliklerin başında güvenilirliğin olduğu ortaya çıktı.

Rus kadınların erkeklerde aradığı özellikler
Rus kadınların erkeklerde aradığı özellikler ?

Rus kadınların erkeklerde aradığı özelliklerin başında güvenilirliğin olduğu ortaya çıktı. Rusya’da binlerce kadın üzerinde yapılan araştırmada, güvenilirliğin en önemli özellik olduğunu kadınların yüzde 31’i belirtti.

Rusya genelinde yapılan araştırmanın sonuçlarını açıklayan Rusya Ulusal Kamuoyu Araştırmaları Merkezi’nin sosyologları, kadınların erkeklerde yüksek oranda aradığı 10 özellik arasında iyi kalplilik (%17), entelekt (%16), edep (%15), dürüstlük (%14), erkeklik (%13), özen ve saygı (%12), çalışabilirlik (%10) ve sorumluluğun (%9) yer aldığını belirtti.

Bununla birlikte bir erkeğin görünümü, güzelliği ve çekiciliği araştırmaya katılan kadınlar için en önemli özellikler olmadığı ortaya çıktı. Bu özellikleri sorgulananların sadece yüzde 8’i seçti.

Rusyalı kadınların, ayrıca, sadakate (%8), erkeklerin kolay ve eğlenceli doğasına (%6), kötü alışkanlıkları yokluğuna (%5) ve maddi durumuna (%5) önem verdiği tespit edildi. Erkeklerde nezaketi, tasarrufu ve cömertliği kadınların yüzde 3’ü, dikkati, iyi bir aile babası olma yeteneğini ve dengeyi ise kadınların yüzde 2’si arıyor.

Erkeklerde güvenilirliği, herkesten çok, 25-34 yaş arası (%37) kadınlar takdir ediyor. Görünüm, 18-24 yaş arası (%16) anket katılımcıları için çok önemli. Erkeğin çalışabilirliğini en çok yaşlı kadınlar (%15) önemsiyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER