Ataşehir'de Kaçırılan İşadamı Kurtarıldı

Ataşehir'de inşaatçılık yapan işadamı K.U.K.'yı (53) kaçırarak hayatı karşılığında fidye isteyen iki şüpheli polis operasyonuyla sonunda yakalandı .

Ataşehir'de Kaçırılan İşadamı Kurtarıldı
Ataşehir'de Kaçırılan İşadamı Kurtarıldı

Ataşehir'de inşaatçılık yapan işadamı K.U.K.'yı (53) kaçırarak hayatı karşılığında fidye isteyen iki şüpheli polis operasyonuyla sonunda yakalandı . Kaçırılan işadamı K.U.K. Fatih'te zorla tutulduğu evde bulunarak kurtarıldı.

İstanbul'da polise başvuran 46 yaşındaki K.K. polise başvurarak inşaatçılık yapan ağabeyinin kendisini telefonla aradığını ve "Benim 50 bin lira borcum var imiş . Ne olur hemen parayı hazırla ben seni arayacağım." dediğini belirtti . K.K. ağabeyinin kaçırılmış olabileceğini söyleyerek polislerden yardım talep etti . Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla alakalı başlatılan soruşturmada polis işadamının iki kişi tarafından kaçırıldığını saptadı . Böylece başlatılan operasyonda şüphelilerin işadamını zorla tuttukları Fatih'te mevcut bulunan bir eve baskın yapıldı.

Baskında kaçırılmış olan işadamı kurtarılırken şüpheliler F.Y.(19) ile C.A.(19) polis tarafından sonunda yakalandı . Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan şüpheliler işadamından alacakları olduğunu bu nedenle kaçırdıklarını belirtti . Polisteki işlemlerinin peşinden adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak tutukluevine (cezaevi) gönderildi.onunda yakalandı .

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER