Pendik’i Las Vegas’ta temsil etti

Pendik’i Las Vegas’ta temsil etti

Pendik’i Las Vegas’ta temsil etti

Pendikli Bilek Güreşi Şampiyonu Milli Sporcu Arif Ertem, Las Vegas’ta yapılan  ‘Dünya Gençler Ağırsıklet Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Sol Kol’da Dünya 2.si, Sağ Kol’da Dünya 3. sü olarak Pendik’i temsil etti. Ertem’in şimdi tek dileği Pendik’te kurulacak bir spor kulübü ile yeni başarılara imza atmak.

Pendikli gençler spor alanında gösterdikleri başarılar ile ilçemizi sadece ülke genelinde değil, uluslararası arenada da temsil ediyor. Bunlardan biri de bilek güreşi şampiyonu milli sporcu Pendikli Arif Ertem. Ertem, yerel ve ulusal başarılarına geçtiğimiz aralık ayında uluslararası şampiyonluğunu da ekledi. Aralık ayında ABD’nin Lasvegas kentinde yapılan Dünya Gençler Ağırsıklet Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Sol Kol’da Dünya 2.si, Sağ Kol’da Dünya 3. sü oldu. Daha öncesinde 2010 Haziran’da Rusya’nın Başkenti Moskova’da yapılan Dünya Gençler Ağırsıklet Şampiyonası’nda Sağ Kol’da 7. Sol Kol’da 5. olan Ertem, geçen yıl Mart ayında Urfa’da düzenlenen Türkiye Gençler Ağırsıklet Şampiyonası’nda hem Sağ kol, hem de Sol kol’da Türkiye 1.oldu.

Arkadaşı Kenan Narmanlı Haziran ayını iple çekiyor.

Arif Ertem’in yakın arkadaşı ve kendi gibi milli sporcu olan bilek güreşçi

Kenan Narmanlı da başarıları ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz ay Antalya Kemer’de yapılan Türkiye Bilek Güreşi Gençler kategorisinde 60 kiloda Türkiye ikincisi olan Narmanlı yine aynı yerde Haziran ayında Avrupa Şampiyonası’nda milli takımımızı temsil edecek. Her iki güreşçinin de ortak talepleri kendilerine daha fazla destek olunması. Pendik’te bir bilek güreşi spor kulübünün olmaması onları demotive ediyor. Arif Ertem konuyla ilgili olarak; “Futbol olunca başarılar ertesi gün duyulur. Ancak bilek güreşi gibi bir spor söz konusu olunca hem sizi destekleyen az olur hem de başarınızın duyulması ayları bulur.”diyor.   


Pendik’i Las Vegas’ta temsil etti , atasehirweb
Ataşehirliyiz Haberleri

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER