MHP İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA VE ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğu bayramlaşma programında duygu ve heyecan hakimdi. Buradaki programa MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Abdurrahman Başkan, İl divan kurulu üyeleri, katıldı. Öncelikle, Edirnekapı Şehitliği ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Daha sonra, MHP İl Başkanı Sayın Abdurrahman Başkan bir konuşma yaptı.

MHP İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA VE ŞEHİTLİK ZİYARETİ
İl Başkanı Abdurrahman Başkan “ Bu mübarek günlerde, Türkiye zor ve kritik süreçlerden geçiyor. Anayasa değişikliği sürekli gündemde… Bir gerçekte şu ki; anayasayı hazırlayanlar, Şehitliğimizi ziyaret etmeden, şehit ailelerimizin acılarını ve duygularını paylaşmadan, şehit kanlarıyla kurulan bu devletin ve kurtulan Büyük Türk Milleti’nin Anayasasını yapmamalıdırlar. Türk Milletinin karakteri, tarihi ve dini anlayışı vatanseverlikten yanadır. Vatansever olan insanlar canlarından vazgeçmiştir. O yüzden bu şehitliği evleri, yuvaları yapan şehit ailelerini önemsemek duygularını paylaşmak gerekir.

Bu vesile ile aziz şehitlerimizin hatırlarını kalbimizde yaşatıyoruz. Şehitlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Gazilerimizi de unutmadığımızı, Bayramlarda ve hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağımızı dile getirmek istiyorum. Türk-İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramını tekrar kutluyorum.”dedi.

Bir Şehit Babası ise bu konuşmanın ardından MHP ve Ülkücülere ithafen; “Benim oğlum 14 yıl önce şehitlik mertebesine ulaştı. 14 yıldır burası bizim evimiz ve kalbimiz oldu. Ancak, her şeye rağmen, bu kadar vatansever insanın bizleri hatırlaması, bizlere değer vermesi yüzümüzü güldürüyor. Bizleri gelecek için umutlandırıyor. “dedi.

Saat 12.00’da başlayan Şehitlik ziyareti saat 14.00 itibariyle sona erdi.

Bayramlaşma programı MHP İstanbul İl Başkanlığının 4. Levent’teki binasına geçilerek devam etti.

İl Başkanlığını ve İl Başkanı Sayın ABdurrahman Başkan’ı bayram tebriğine gelenler arasında; MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Meclis Başkanvekili Sayın Meral Akşener, MHP İstanbul Milletvekilleri Sayın Atilla Kaya, Sayın Celal Adan, MYK Üyeleri, MHP İl Divan Durulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda Ülkücü vardı.

Bayramlaşma programına katılım yoğunluğunun çok fazla olması dikkat çekiciydi. Saat 12.00 de Edirnekapı Şehitliğinde; 14.00 itibariyle de İl Başkanlığımızda başlayan program 16.30 itibariyle sona erdi.

HABERLE İLGİLİ DİĞER FOTOLAR İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109