Maltepe’ye kapalı spor salonu

Maltepe’ye kapalı spor salonu

Maltepe’ye kapalı spor salonu
Maltepe’ye kapalı spor salonu

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Tek Rumeli televizyonunda canlı yayınlanan ve Mehmet Çelik’in sunduğu Spor Penceresi programına katıldı. Kapalı spor salonu bulunmayan Maltepe’ye kapalı spor salonu kazandırma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Zengin, E-5’in üst ve alt kısmı olarak iki bölgeye de spor alanı yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Maltepe Belediye Başkanı, “Girne Mahallesinde 2005 yılında gündeme gelen ama yapılmayan bir spor salonu projesi var. Projeyi güncelledik, Özel İdare ile görüşerek hayat bulmasını sağlayacağız. Bize terk edilen ayrıca beş dönümlük bir diğer arazi de kapalı spor salonu yapacağız.” dedi.  Başkan Zengin projenin bir yılda tamamlanacağını belirtti. Diğer yandan Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük kulüplerin de yer gösterildiğinde spor salonu yapımı için teklif getirdiğini belirten Başkan, İl Spor Müdürlüğü’nün de kendilerine destek olacağını söyledi.

Maltepe’nin amatör kulüplerinin ve Başkan’ın spor projelerinin masaya yatırıldığı programın bir diğer konuğu Maltepe Amatör Kulüpler Destekleme Derneği Başkanı Hüseyin Koca idi. Amatör kulüplerin en büyük sorunu olan ulaşımın Maltepe Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Koca, “Sevgili Başkanımız göreve başladığı günden beri kulüplerimize maddi manevi destek verdi. 13 yaşındaki çocuklarımızın yedek formaları olmadığı için terlerinin üstünde kuruduğunu söylediğimde, kendisi tüm sporcularımızı çocukları gibi görerek hassasiyet gösterdi ve 250 bin lirayı kulüplere eşit olarak dağıttı. Başkanımıza bir kez daha teşekkür ederiz.” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER