Maltepe Makine parkını geliştiriyor

Maltepe Makine parkını geliştiriyor

Maltepe Makine parkını geliştiriyor
Maltepe Makine parkını geliştiriyor

 
Maltepe Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü yeni  alınan  hizmet araçlarını devreye soktu. Düzenlenen törene katılan  Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, araçların bu yolda verilen hizmetlerin küçük bir göstergesi olduğunu söyledi. Başkan Zengin ‘’Biz insanların hizmetindeyiz.

Yapılan bu tür işlerle iftihar etmiyoruz, bu hizmetlerin gerekli olduğuna inandığımız için yapıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz. Bu hizmetler bizim özellikle engelli vatandaşlara borcumuz‘’ dedi. Engelli araçlarını teker teker inceleyerek çalışma yöntemleri hakkında bilgi alan Maltepe Belediye Başkanı yeni alınan otobüslerin birinin de direksiyonuna geçerek bizzat denedi.

 Ulaştırma Müdürlüğü tarafından dizayn edilen  ve iki tarafına açılarak dev bir sahneye dönüşen platform ise çok ilgi çekti. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin araçların trafiğe çıkması nedeniyle düzenlenen törende kurban edilmek istenen koçu ise azat etti.

Hizmete giren yedi yeni aracın dördü yolcu otobüsünden oluşuyor. Belediyeye ait iki araç, helezon sistem özelliği kazandırılarak engelli vatandaşların hizmetine tahsis edildi. Ulaşım ihtiyacı olan Maltepeli engelli vatandaşlar belediyeyi aradıklarında araçlardan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

 İhtiyaç dahilinde vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlayacak araçların yanı sıra kültür sanat etkinliklerinde kullanılacak olan yeni platform ise diğer platformlardan farklı olarak elektronik sistemle çalışıyor. Kumandanın tek bir tuşuyla sahne özelliğine kavuşan platformda kulis ve protokol bölümleri de mevcut. Jeneratör takviyeli yeni platform konser ve gösterilerin yanı sıra okullarda yapılacak çalışmalar için de kullanılabilecek.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER