Maltepe Belediye Başkanı Çevre timi ile buluştu

Maltepe Belediye Başkanı Çevre timi ile buluştu

Maltepe Belediye Başkanı Çevre timi ile buluştu
Maltepe Belediye Başkanı Çevre timi ile buluştu

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü faaliyetlerini bir sabah kahvaltısında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e sundu.  Sinevizyon gösterisi ile ilçede geri dönüşüm noktaları katı atık toplama çalışmaları hakkında Başkan Zengin’e bilgi sunan Çevre Müdürlüğü ekipleri Maltepe’ye ayrıştırma merkezi yapılması için de yardım istedi.

 27 Eylül’de başlayan  ‘’Haydi Maltepe engellere karşı kapak toplamaya‘’ kampanyasının büyük bir katılımla sürdüğü belirtilerek  ilk tekerlekli sandalyenin alınmak üzere olduğu müjdesi verildi. Okulların geniş katılımla dahil olduğu kampanya çerçevesinde 250 kg plastik kapak karşılığında bir tekerlekli sandalye alınabiliyor.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin çevre müdürlüğünü çalışmalarından dolayı tebrik ederek ‘’Çevre konusunda tüm dünyada olduğu gibi bizde de büyük sorunlar var. Geleceğimize sahip çıkma adına bu sorunların çözümü için ben elimden geleni yapıyorum, size her türlü desteği veriyorum. Daha yapacak çok işimiz var, kat etmemiz gereken çok uzun bir yolumuz var. Yeni yapılanmamız ile sorunları teker teker aşacağız. Çok çalışmamız lazım. Başarmak zorundayız, gelecek nesillere bun borçluyuz” dedi. Maltepe Belediye Başkanı daha sonra çalışanlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER