En sağlıklı atak Maltepe’de Maltepe Belediyesi kartın kapsamını genişletiyor

En sağlıklı atak Maltepe’de Maltepe Belediyesi kartın kapsamını genişletiyor

En sağlıklı atak Maltepe’de  Maltepe Belediyesi kartın kapsamını genişletiyor
En sağlıklı atak Maltepe’de

Altın kart uygulaması ile devrim niteliğinde bir hizmet yaratan Maltepe Belediyesi kartın kapsamını genişletiyor. Özel Bölge Hastanesi ile imzalanan  protokolle kart sahibi  65 yaş üstü veya engelli olan vatandaşlar muayene ve tedavide hiçbir fark ödemeden sağlık hizmeti alabilecek.

 ‘’Sağlığınız varsa gücünüz her şeye yeter. Sağlığınızı önemsiyoruz‘’ sloganı ile başlatılan Altın Kart uygulamasına imzalanan protokolle ücretsiz özel hastane hizmeti de eklenmiş oldu.

 ‘’Bu kartlar ücretsiz, bu hizmet ücretsiz  ve 65 yaşını aşan herkesin elini tutmaya hazır çocuklarıyız biz‘’ diyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in “Yaşanılabilir Sağlıklı Maltepe” vizyonu ile geliştirdiği sağlık projesi kapsamında yaş sınırı gözetmeksizin tüm Maltepeli vatandaşlara 444 1 706 numaralı hattan tıbbi danışmanlık ve acil ambulans, ücretsiz evde bakım ve ev teknisyenliği  hizmeti ücretsiz olarak veriliyor.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in seçim vaatlerinden biri olan 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara yönelik ücretsiz sağlık hizmetlerini kapsayan Altın Kart dağıtımlarına Maltepe’nin çeşitli noktalarında sabit merkezler ve gezici ekipler olarak iki koldan devam ediliyor.

 İlçe merkezlerindeki  altın kart dağıtım noktalarının yanı sıra mahalle mahalle ev ev gezen belediye çalışanları ve gönüllüler de adrese teslim Altın Kart dağıtıyorlar. Üç hafta içinde sekiz bin Maltepeli vatandaşa dağıtılan Altın Kartın bir ay içinde tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış olması hedefleniyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER