Anneler gününe erken kutlama

Anneler gününe erken kutlama

Anneler gününe erken kutlama
Türk Anneler Derneği Maltepe Şubesi fahri Başkan olarak tanımladıkları Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'in eşi Tülin Zengin ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Çalışmalarından dolayı bu yıl yılın annesi seçilen Şube Başkanı Yaşar Güler Ülgür, çağdaş aydın modern kadınların ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek geleceğin kadınlar tarafından yaratıldığını söyledi.

 Dernek çalışmaları hakkında Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nimet Karabulut ve Tülin Zengin'e bilgi veren Yaşar anne 50 üniversite öğrencisine burs verdiklerini, ev ve giyim eşyası yardımı yaptıklarını söyledi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'in ilçede dayanışma ruhunu yeniden canlandırdığını ve bundan çok büyük mutluluk duyduklarını belirten Yaşar anne ''Başkan her ihtiyaç duyduğumuzda bize yardım elini uzatıyor. Bu açıdan biz çok şanslıyız. Atatürk devrimlerinin ışığında daha ileri bir toplum olmak için annelerimize çok büyük görevler düşüyor.

 Herkesin bunun farkında olmasını diliyorum'' diye konuştu. Dernek çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Tülin Zengin ise konuşmasında ''Özellikle üniversitede okuyan çocuklara uzattığınız yardım eli ve destek toplumun bütün kesimlerine örnek olmalı. Sizlerin çalışmalarına fırsat bulduğum ölçüde aktif olarak katılacağım. 55 yılı aşkındır Türk halkına hizmet eden derneğin Maltepe şubesinin çalışmaları da övgüye değer'' dedi. Tülin Zengin dernek üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER