TİDER ve Cargill çocuklar ile ihtiyaç sahipleri için iş birliği yapıyor

Cargill çalışanları ile birlikte Destek Market içinde bir bölüm, çocuklara yönelik oyun alanı haline getirecek.

TİDER ve Cargill çocuklar ile ihtiyaç sahipleri için iş birliği yapıyor
 TİDER ve Cargill çocuklar ile ihtiyaç sahipleri için iş birliği yapıyor

Kurduğu Destek Marketten yararlanan ihtiyaç sahiplerinin istihdama katılmasını sağlayarak yoksulluk ile mücadele eden TİDER ile Cargill, 9 – 15 Mayıs tarihlerinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çalışan Gönüllülüğü Haftası kapsamında Destek Market’te çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine yönelik etkinlik yapıyor.

Cargill çalışanları ile birlikte Destek Market içinde bir bölüm, çocuklara yönelik oyun alanı haline getirecek. Özel Sektör Gönüllüler Derneği’nin düzenlediği “Give & Gain Week” kapsamında yapılacak etkinlikte alanın duvar ve zemin dekorasyonu, oyuncak ve kitap raflarının monte edilmesi ve çalışanların kendi aralarında topladıkları oyuncak ve kitapların yerleştirilmesi gibi süreçler yer alacak. Ayrıca TİDER’in ihtiyaç sahiplerini desteklemeye yönelik çalışmaları ve işsizliği sürdürülebilir bir biçimde azaltmaya ilişkin yenilikçi yaklaşımı konusunda bilgi aktarılacak.

Genelde çocukları ile birlikte gelen kadınlar alışveriş yaparken, çocuklarının da zaman geçirebilmesi ve aynı zamanda da Destek Market’in normal bir marketten öte daha sıcak mekan olmasını amaçlayan bu projede siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.


Tarih : 11 Mayıs 2016, Çarşamba
Saat : 10.00 – 12.00
Yer : TİDER Destek Market, Altayçeşme Mah. Samanyolu Sok. No:18 Maltepe / İstanbul

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109