Maltepe 13. PTT sine kavuştu

PTT Maltepe`deki 13. şubesini Girne Mahallesi`nde açtı

Maltepe 13. PTT sine kavuştu
Açılışa Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, PTT İstanbul Anadolu Yakası Başmüdürü Erol Işıksoy, PTT çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını PTT İstanbul Anadolu Yakası Başmüdürü Erol Işıksoy yaptı. Konuşmasında PTT’nin kurumsal yapısı ile ilgili bilgiler veren Işıksoy “Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yapılan ödemeler kurumumuz tarafından vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu ödemeleri İstanbul da ilk olarak Maltepe Kaymakamlığının başlattığı için Sayın Kaymakamımız Ahmet Okur’a özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
 
PTT Başmüdürü`nün konuşmasının ardından Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur da katılımcılara hitap etti. Okur konuşmasında “Öncelikle PTT ile anlaşmamız sonucu vatandaşlarımızın ayağına hizmeti götürmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. PTT`nin nerdeyse her mahallemizde şubesinin bulunması da bizler için çok önemli. İnşallah bütün mahallelerde pTT şubesinin olmasıyla yaptığımız anlaşma her geçen gün daha da önem kazanacak ve hedeflerimize ulaşacağız” dedi. Kaymakam Okur ayrıca, İstanbul`da PTT ile anlaşan ilk kaymakamlık olmanın kendileri için memnuniyet verici bir durum olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından PTT Girne Mahallesi Şubesi`nin açılış kurdelesi çalışanlar ve Kaymakamı Ahmet Okur tarafından kesildi.

PTT ŞUBELERİ, ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2012, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER