OP. DR. ALTINOK ÖZ: “CUMHURİYET BAYRAMIMI MESAJI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yılı kutlamaları nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Op. Dr Altınok Öz, Cumhuriyetin herkes ve her kesim için önemine dikkat çekti. Başkan Öz şöyle dedi:

OP. DR. ALTINOK ÖZ: “CUMHURİYET BAYRAMIMI MESAJI
OP. DR. ALTINOK ÖZ: “CUMHURİYET BAYRAMIMI MESAJI

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. ALTINOK ÖZ: “CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yılı kutlamaları nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Başkan Op. Dr Altınok Öz, Cumhuriyetin herkes ve her kesim için önemine dikkat çekti. Başkan Öz şöyle dedi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde dört bir yanı itilaf devletlerince işgal edilmiş vatan toprakları dünyada emsali görülmemiş kahramanlık destanı ile kazanıldı.  29 Ekim 1923 günü, bugün 90’ncı yıl dönümünü kutladığımız “Türk Milletinin karakterine ve adaletlerine en uygun olan yönetim” dediği Cumhuriyet ilan edildi. Gurur ve kıvançla kutluyoruz.

Cumhuriyetle birlikte laik, demokratik, sosyal hukuk devleti yaşama geçirildi. Yüzlerce yıl göz ardı edilmiş “Anadolulu”,  Cumhuriyetle birlikte birey olma hakkını kazandı ve  devletin ana unsuru oldu. Bilindiği gibi Cumhuriyetimiz kurulduğu günden beri gerek içten, gerek dıştan çeşitli saldırılara uğramaktadır.

Cumhuriyetimize kastedenler eşi benzeri görülmemiş yöntemlerde kullanmaktadır. Ancak şurası kesindir ki, Cumhuriyetimiz bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da her türlü saldırıyı göğüsleyecek kadar güçlüdür, kökleşmiştir. Çünkü Cumhuriyetimizin mayası sağlamdır. Kuruluş felsefesi sağlamdır. Kurucu ifadesi sağlamdır. Çünkü Cumhuriyetimizin mayasında büyük Türk milleti vardır. Büyük milletimizin Cumhuriyetimizin 90’ncı yılını içtenlikle kutlarım.  Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş mücadelesini başaranları saygı ile selamlıyorum. Yaşasın Cumhuriyetimiz.”


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER