ÇEVRE İÇİN “PLANKİNG” YAPTILAR

ÇEVRE İÇİN “PLANKİNG” YAPTILAR

ÇEVRE İÇİN “PLANKİNG” YAPTILAR
Dünyayı saran “planking” çılgınlığı Kadıköy’deki çevre etkinliğine damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta internetteki Planking- Bu bir duruş grubu tarafından oluşturulan ve “hayata dair yaratıcı, güvenli planking duruşlar” sloganıyla ülkemizde de başlayan akıma çevre sorunlarına dikkat çekmek isteyen tiyatro oyuncuları da destek oldu.

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği Çevre Festivali’nde çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu oyuncuları, Yoğurtçu Parkı’nda planking yaptılar. Bu eğlenceli etkinliğin güvenli bir şeklide yapılmasını da vurgulayan tiyatrocular çocukların şaşkın bakışları önünde yere yüzüstü uzanarak “çevre korunması için” planking yaptılar.

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylü öğrencilerin ve çevreci kuruluşların katılımıyla yaptığı Yoğurtçu Parkı Çevre Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. Çevre Kirliliğine dikkat çekmek için Kadıköy de yürüyüş düzenleyen öğrenciler, Yoğurtçu Parkı’nda Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun “La Fonten Orman Mahkemesi’nde” adlı oyununu izlediler. İnsanların çevreyi korumasındaki özensizlikleri ve bilinçsizlikleri nedeniyle bozulan doğal döngüye dikkat çekilen oyundan sonra, hayvan kostümlü oyuncular, öğrencilerin şaşkın bakışları arasında “planking” (yüzüstü yere uzanmak) yaptılar. Çevre Haftası’nda çevre korunmasının önemine dikkat çekmek isteyen Tiyatro Oyuncularının Planking gösterisi, minikler ve festivale katılanlar tarafından şaşkınlık ve ilgi ile izlendi.

ÖZEL GÜNLERİNİZ'DE VİDEO CAMERA  FOTOĞRAF ÇEKİMİ




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER