Fenerbahçe Sahilindeki O Proje İptal Edildi!

Kadir Topbaş’ın talimatı üzerine Fenerbahçe sahilinde 7 adet tenis kortu yapma projesi iptal edildi.

Fenerbahçe Sahilindeki O Proje İptal Edildi!
 Fenerbahçe Sahilindeki O Proje İptal Edildi!

Kadir Topbaş’ın talimatı üzerine Fenerbahçe sahilinde 7 adet tenis kortu yapma projesi iptal edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatı üzerine Fenerbahçe sahilinde 7 adet tenis kortu yapma projesi iptal edildi.

Fenerbahçe sahili, Kadıköy sakinlerinin dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biridir. Yaklaşık 250 adet ağacın bulunduğu sahil, yanyana yapılacak olan 7 adet tenis korku, idari birim ve kafeterya yapılmak üzere panellerle çevrilmeye başlanmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğü bilinen Göztepe – Ataşehir - Ümraniye metro hattı kapsamında Göztepe 60. Yıl Parkı üzerine yapılacak metro durağı için Gülbahçe Spor Tesisleri’nde hizmet veren 7 adet tenis kortunun iptal edileceği ve bu kortların sahile taşınılacağı söylenmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir yetkili ise bu söylentiyi doğrulayarak, sahile taşıması planlanan kortlar için metro inşaatı bitimine kadar daha uygun bir yer bulunacağını söyledi ve projenin iptal kararını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş verdi.

Diğer yandan Göztepe – Ataşehir - Ümraniye metro hattının tamamlanması ile birlikte Göztepe 60. Yıl Parkı üzerinde bulunan 7 adet tenis kortunun da aynı şekilde eski yerlerine konulacağı bilgisi verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın vermiş olduğu talimat üzerine Fenerbahçe sahilinde 7 adet tenis kortu yapma projesinin iptali gerçekleşti.

Gülbahçe Spor Tesisleri'nde hizmet veren 7 adet tenis kortunun iptali ve bu kortların sahile taşınacağı söylentilerine son noktayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş koydu. Göztepe-Ataşehir- Ümraniye metro hattının tamamlanması ile birlikte Göztepe 60. Yıl parkında bulunan bu 7 adet teni kortunun da tekrar aynı şekilde yerine koyulacağının bilgisi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER