Vasip Şahin Darülaceze'yi ziyaret etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve eşleri, Darülaceze'yi ziyaret ederek, sakinlerin yeni yılını kutladı.

Vasip Şahin Darülaceze'yi ziyaret etti
Vasip Şahin Darülaceze'yi ziyaret etti
İstanbul Valisi Vasip Şahin ve eşleri,  Darülaceze'yi ziyaret ederek, sakinlerin yeni yılını kutladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Darülaceze sakinlerinin mutlu olması ve rahat etmesi için devletimiz ve milletimizin birlikteliğinin devamını dile getirdi.

Şahin, bir buçuk asır önce yapılan ve günümüzde de misyonunu  devam ettiren Darülaceze'nin; din, dil, ırk ayrımı yapılmaksızın herkese sıcak yuva olduğunu, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini söyledi. Bu güzide kurumun milletimizin büyüklüğünü gösteren en önemli yapı olduğunu, yaşlısına hürmet göstermesi ve yetimlerine sahip çıkmasıyla da önemli işlevi temsil ettiğini söyledi.
Darülaceze sakinlerininher birinin kendileri için birer hazine olduğunu, büyüklerimize ve muhtaç insanlarımıza hürmetle hizmet ettiğimiz oranda istikbalimizden emin olacağımızı söyleyerek; "Büyüklerimiz; adetlerimizin, kültürümüzün taşıyıcılarıdır. Bu anlamda da toplumumuzun önemli bir ihtiyacını da karşılıyorlar. Burada bulunan anne ve babalarımıza teşekkür ediyor, hayırlı seneler diliyorum."dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İnşallah, gelecek yılın, daha huzurlu olmasını temenni ediyor, mutluluk, sağlık ve huzur ile birlikte İstanbullu hemşerilerime iyi seneler diliyorum." dedi.

Bayan ve erkek sakinlerimizin bulunduğu daireleri tek tek ziyaret ederek çiçek dağıtan Valimiz Şahin, sakinlerimizle bir müddet sohbet ettikten sonra Başkanımız Hamza Cebeci'nin Makamı'nda yeni kurulacak olan "Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri"nin projeleri ile ilgi bilgi aldı. Her zaman olduğu gibi bu bu projede de Darülaceze Başkanlığımızın yanında olduğunu ve destek verdiğini Başkanımız Hamza Cebeci'ye iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER