VALİ MUTLU İL ÖZEL İDARESİ'NİN MALTEPE İLÇESİNDEKİ YATIRIMLARINI İNCELEDİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Özel İdaresi'nin Maltepe İlçesindeki yatırımlarını yerinde incelemek için ilçede bir dizi ziyarette bulundu.

VALİ MUTLU İL ÖZEL İDARESİ'NİN MALTEPE İLÇESİNDEKİ YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Yapımı devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarında belli aralıklarla incelemelerde bulunan ve inşaatların son durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Mutlu, son olarak Bağcılar İlçesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, bu hafta da Maltepe İlçesindeki yapımı devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarında incelemelerde bulundu.



Vali Mutlu’ya inceleme gezisinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve Maltepe İl Genel Meclisi Üyeleri Erdoğan Akkaya, Hakkı Cesur Kılıç, İbrahim Şeker, Muhittin Erden ve Ramazan Şensoy eşlik etti.



Vali Mutlu’nun Maltepe İlçesindeki ilk durağı Ataköseoğlu İlköğretim Okulu inşaatıydı. İdareciler tarafından kapıda karşılanan Vali Mutlu’ya minik öğrenciler tarafından çiçek verildi. Veli ve öğrencilerle de ilgilenen Vali Mutlu, yetkililerden okulun son durumu hakkında bilgi aldı. Buradan Maltepe Toplum Merkezi ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatına geçen Vali Mutlu, huzur evi sakinleriyle de bir araya geldi. Huzur Evi’nde kalan yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Mutlu, bir süre onlarla sohbet ederek, dilek ve isteklerini ilgiyle dinledi. Ziyaret sonrası Huzur Evi sakinleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İncelemenin ardından Nazmiye Kaya İlköğretim Okulu inşaat alanını ziyaret eden Vali Mutlu, daha sonra İdealtepe’de bulunan Maltepe Hükümet Konağı inşaat alanında da incelemelerde bulundu.



Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun bir sonraki durağı ise Küçükyalı’ydı. Vali Mutlu, Küçükyalı’da yapımı devam eden Küçükyalı Semt Polikliniği ve Sağlık Grup Başkanlığı, Küçükyalı Çocuk Yuvası, Muhsine Zeynep İlköğretim Okulu ve Fındıklı Mahallesi İlköğretim Okulu inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.



VALİ MUTLU’YA SÜPRİZ



İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Muhsine Zeynep İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiği sırada tatlı bir sürprizle karşılaştı. Vali Mutlu’nun Maltepe ilçesinde bulunan Altıntepe Mahallesi Ahmet Rasim İlkokulu’nda okuduğu dönemden sınıf arkadaşı Fikret Özşeker ile karşılaştı. Duygusal anların yaşandığı bu buluşmadan Vali Mutlu ve ilkokul arkadaşı Fikret Özşeker çok memnun kaldılar. Yıllar önce beraber okumuş iki okul arkadaşının sohbeti yine eski ve bir o kadarda anlamlı yıllara gitti.



İnceleme gezisinin Maltepe'deki son durağı ise Prof. Dr. Mustafa Zengin Meslek Lisesi oldu. Yapımı yeni biten ve faaliyete geçen okulda bir dizi incelemelerde bulunan Vali Mutlu, okul yönetimi ile birlikte sınıfları gezerek yetkililerden okul hakkında bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2012, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER