Vali Mutlu Beylikdüzü yatırımlarını inceledi

2012 Avrupa Spor Başkenti olan İstanbul’a yapılan yatırımları ilçe ilçe inceleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beylikdüzü’nde 9 ayrı yatırımı yerinde inceledi.

Vali Mutlu Beylikdüzü yatırımlarını inceledi
Beylikdüzü inceleme gezisi esnasında Vali Mutlu’ya, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Cebeci, Ali Özcan, Yetkin İnan, Ahmet Dokumacı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya eşlik etti.

İl Özel İdaresi’nin yatırımları kapsamında Beylikdüzü ilçesine yapılan yatırımları yerinde inceleyen Vali Mutlu, yetkililerde yapımı devam eden yatırımları ile ilgili en ince ayrıntısına kadar yer alan küçük bir sunum aldı. Aldığı bilgiler doğrultusunda memnun kalan Vali Mutlu, bunun yanı sıra yatırımların hızlandırılmasını ve bir an önce İstanbulluların hizmetine sunulması yönünde görüş bildirdi.

Beylikdüzü’nde devam eden İmam Hatip Yurt binasını da gezen Vali Mutlu, burada da yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı ve çalışanlara teşekkür ederek en kısa zamanda sonuçlandırılmasını iletti.

İncelemelere ilk olarak Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının gezisiyle başlayan Vali Mutlu, sırasıyla; Dr. Ayla Savaş İlköğretim Okulu, Beylikdüzü Öğretmenevi, Abidin Nesimi Fatinoğlu Bilişim Meslek Lisesi, Yakuplu Adnan Kahveci Mahallesi İlköğretim Okulu, Marmara Mahallesi İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi Yurt Binası, Gürpınar Sağlık Ocağı inşaatlarını gezdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2012, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER