Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun’’

Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun’’

Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun’’
Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun’’

 Maltepe’de bayram kutlamaları sürüyor. Maltepe protokolü ve vatandaşlar bir araya gelerek Maltepe Kaymakamı ve Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ile bayramlaştı. Merasime Kaymakamlık idarecileri ve çalışanları, Maltepe Belediyesi  meclis üyeleri, başkan yardımcıları, belediye çalışanları, ilçe milli eğitim müdürü ve mülki idare amirleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Umarım, büyüklerimize ve yaşlılarımıza gösterdiğimiz hassasiyet, birlik ve beraberlik duygularımız sadece bayramlarla sınırlı kalmaz.” dedi. Kalabalığın dağılmasının ardından bastonuyla koşar adım Başkan’a yaklaşan yaşlı bir vatandaş, kendisiyle bayramlaşmaya geldiğini ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istediğini söyledi.

Doğma büyüme Maltepeli olduğunu belirten Hacer anne, Süreyya Plajı’nın  yeniden açılmasını istedi ve ‘’O günleri Maltepe’ye geri getirin. Bu ilçe o güzel günlere bir kez daha ev sahipliği yapsın.‘’ dedi. Başkan Zengin plajın yeniden açılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER